2777
2789
عنوان

دلتون چی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب هنوز خیلیییی راه داری سنت هم کمهلاغر ک میشی حتما با رژیم و ورزشقیافه هم با بالا رفتن‌ سن درست میش ...

پس چرا همکلاسیام همشون پوستشون خوبه فقط من اینقدر زشتم؟😭😭😭😭

واقلیت نیست ذهن تو تبدیل به واقعیتش کرده

ا هرچی میشه میگین اعتماد به نفس وقتی خودمو تو آینه میبینم هیکلمو میبینم زندگیمو میبینم روتین روزانه ام رو میبینم چرا باید دوست داشته باشم خودمو زندگیمو دوست داشتن الکی چه فایده داره اخه فقط خودمو گول میزنم 

پس چرا همکلاسیام همشون پوستشون خوبه فقط من اینقدر زشتم؟😭😭😭😭

ای بابا

بجاش تو حتما چیزایی داری ک اونا ندارن

هیچ کسی کامل نیست

بعدشم برو دنبال درمانش

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه هدف در نطر بگیر کم کم براش وقت بذار و تلاش کن؛ میتونی از خواسته های کوچیک شروع کنی

چه هدفی مثلا برای قیافم چیکار میتونم بکنم واسه هیکلم چیکار میتونم بکنم 

ای بابابجاش تو حتما چیزایی داری ک اونا ندارنهیچ کسی کامل نیستبعدشم برو دنبال درمانش

مثلا چی دارم پول که ندارم قیافه که ندارم شانس که ندارم خانواده با درک که ندارم هیکلم که خوب نیست آخه چی دارم هرچقدر سعی میکنم نیمه پر لیوان ببینم هیچی نیست 

مثلا چی دارم پول که ندارم قیافه که ندارم شانس که ندارم خانواده با درک که ندارم هیکلم که خوب نیست آخه ...

حتما pms ای، اره؟

قیافه ک داری صد در صد

خانواده هم ک ، خانواده ایرانی همینن معمولا، هیکلم با رژیم و ورزش درست میشه

فقط اعتماد بنفس و تلاش نیاز داری

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

حتما pms ای، اره؟قیافه ک داری صد در صدخانواده هم ک ، خانواده ایرانی همینن معمولا، هیکلم با رژیم و ور ...

نه pms دو هفته هست تموم شده لعنتی گورش رو گم کرد رفت خدا لعنت کنه پریود رو همینم یه بدبختیه هر ماه گند میزنه به اعصاب و روانم 

حتما pms ای، اره؟قیافه ک داری صد در صدخانواده هم ک ، خانواده ایرانی همینن معمولا، هیکلم با رژیم و ور ...

پوستم افتضاحه چه قیافه ای جوشام تموم شدن ولی جاشون مونده پر از منافذ باز تیره زیر چشام تیره حالم از خودم بهم میخوره 

اعتماد به نفس الکی به چه دردم میخوره خودم که کور نیستم وضع خودم رو میبینم 

نه pms دو هفته هست تموم شده لعنتی گورش رو گم کرد رفت خدا لعنت کنه پریود رو همینم یه بدبختیه هر ماه گ ...

هعی

پوستم افتضاحه چه قیافه ای جوشام تموم شدن ولی جاشون مونده پر از منافذ باز تیره زیر چشام تیره حالم از ...

درست میشه 

برس ب خودت