2777
2789
عنوان

بدترین اتفافات زندگیتون چیا بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 72 پست
بچه بودم بهم‌تجاوز شد اونموق حتی نمیدونسم چیشده و بزرگ تر شم‌فمیدم چی ب چیه وبهممیگف نگوب کسی ک چیشد ...

میدونم دردت زیاده حتی منم بعضی موقع‌ها تو ذهنم میاد بگم خدا عزیزاشون رو درگیر بلا کنه تا بفعمن درد چیه میترسم ی ان. ولی اینجوری نگو اون بچه گناهی نداشت میبایست بلا سر خود عوضیش بیاد

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باور کن شانس هست، منم تا هقته قبل باور نداشتم ولی اتفاقی افتاد ک باورم شد.

داشتم شوخی میکردم منظورم اینه که خیلی تاثیر داره ولی‌ما بدشانسیم

ₜₕₑ ₘₒₒₙ cₐₙ'ₜ bₑ yₒᵤᵣₛ, ᵢf yₒᵤ fₑₐᵣ ₜₕₑ ₕₑᵢgₕₜ ₒf ₜₕₑ ₛₖy!

چند سال پشت کنکور. بودم و مرگ عشقم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

خدا وند از این به بعد اون روی زندگی و بهترین ها رو‌نصیبت کنه و اینقدر شاد باشی که گذشته رو کامل فرا ...

ممنون عزیز دلم 

ما قبلا شهرستان زندگی میکردیم و دومادمون هر دفعه می‌رفتیم تهران خونشون باهامون رفتار خوبی داشت تا اینکه من با خواهر بزرگم دعوام شد رفتم تهران سه ماه پیشش کار کردم از من بیگاری کشیید و بدترین رفتار رو داشت و همیشه داد میزد یکاری کرد طی سه ماه افسردگی شدید بگیرم بعد اومدیم تهران هر دفعه میومدم خونمون یه تیکه ای مینداخت و چرت و پرت می‌گفت و زور میگفت 

ممنون عزیز دلم ما قبلا شهرستان زندگی میکردیم و دومادمون هر دفعه می‌رفتیم تهران خونشون باهامون رفتار ...

خواهرت بزرگت زن این دامادتون بود ؟چقدر بیشعور الان با مادرت زندگی میکنی اگر هر وقت خواست چرت و پرت بگه و تیکه بندازه نترس خواهشا جوابشو بده حتی حتی حتی اون به نقطه ضعفت پی برده باشه عزیزم هیچ وقت نزار هر بیشعوری اذیتت کنه اگر تا بحال  روانشناس و تراپیست نرفتی شده چند جلسه ی حتما برو با توجه به گذشتت برات نیازه که بری سعی کن این دامادتون رو نبینی اومد خونه تون هم نرو اصلا باهاش رودر رو نشو به خواهرتم بگو خوشم ازش نمیاد حق نداری این کثافت لجن رو بیاری تو خونه مون 

میدونم دردت زیاده حتی منم بعضی موقع‌ها تو ذهنم میاد بگم خدا عزیزاشون رو درگیر بلا کنه تا بفعمن درد چ ...

من راضی به این نبودم‌بلا سر بچش بیاد ولی حس میکنم تقاص کارش بود 

وگرنه منم جیگرم اتیش گرفت برا بچش

خدا به دلت آرامش بده عزیزماتفاق بد زیاد از سر گذروندم بدترینش که هنوز باورم نمیشه فوت دخترم بود

عزیزم خدا رحمتشون کنه شنیدم‌کخ داغ اولاد خیییلی سخته خدا نصیز هیچکی نکنه عزیزم چندسالش بود دخترتون که فوت شدن ؟چندتا فرزند دارید ؟

عزیزم خدا رحمتشون کنه شنیدم‌کخ داغ اولاد خیییلی سخته خدا نصیز هیچکی نکنه عزیزم چندسالش بود دخترتون ک ...

ممنون قشنگم آره سخت تر از حد تصوره من که چند سال گذشته و باور نکردم خدا برای هیچکس نخواد

5 سالش بود یه پسرم دارم که اونم خونواده پدرش ازم گرفتن 

متاهل و متعهد ❤️💍 همسرم همه ی دنیام❤️❤️

ممنون قشنگم آره سخت تر از حد تصوره من که چند سال گذشته و باور نکردم خدا برای هیچکس نخواد5 سالش بود ی ...

الان مجدد ازدواج کردی (چون تو امضات نوشتی همسرم همه ی دنیام )خیلی سخته واقعا