2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الانم ۲ خشاب زاناکس کنار گذاشتم برای روزی که که دیگه تحملم تموم شده واقعا حوصله زندگی ندارم زوری دار ...

واقعا همیشه کنارته تو دیگه واسه چی چقدر دپرسین آخه

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

کاش میرفتی تراپی یه فرصتی به خودت میدادی :)

عزیزم اندازه موهای سرم مشاور و روانشناس و روانپزشک رفتم هیچ کدوم بهم کمکی نکردن هیچ کدوم به درد نخوردن

قرص های ضد افسردگی هم تا دلت بخواد خوردم 

من میدونم دردم چیه 

من نمیخوام تو این دنیای مسخره باشم

هیچی کم و کسر ندارم

ماشین زیر پام زیبایی اندام خوب شغل خوب  تغذیه خوب پس انداز خوب همه چی دارم حتی سلامتی فقط معدم یه کم اذیتم میکنه ولی از این دنیا بدم میاد انگار زوری تو این دنیا زندگی میکنم

واقعا همیشه کنارته تو دیگه واسه چی چقدر دپرسین آخه

من از بچگی خیلی حساس بودم خیلی زودرنج بودم نمیدونم چرا 

همیشه تو دلم میگفتم زندگی پوچه و مسخرس به این دنیا اومدیم 

حس میکردم این دنیا زیادی بده و من نباید اینجا باشم

چقد طول بکشه طرف میمیره؟

ببین فقط با قرص خواب اور من میدونم چندساعت مخصوصا شب تا صبح

اون فامیلمون که با قرص خودکشی کرده بود ظهر بود همشون فک کردن فقط خواب بعد از ظهرشه

چون گفته بود سرم درد میکنه میرم بخوابم 

خوب دوستت چی شد الان چه حالی داره ازش خبر داری

اره همیشه باهاش درارتباطم حالش خیلی بهترشده هدف پیدا کرده تو زندگیش داره واسه زندگیش تلاش میکن(اونم همه چیز دراختیارش اما میخواد خودش به دست بیاره) اماخب گاهیم ناامیدی هست که عادیه واسه همه هست

ببین فقط با قرص خواب اور من میدونم چندساعت مخصوصا شب تا صبحاون فامیلمون که با قرص خودکشی کرده بود ظه ...

من اطرافم شنیدم یکی آلپرازولام خورد ولی‌ زنده موند نمیدونم چطوری...

من اطرافم شنیدم یکی آلپرازولام خورد ولی‌ زنده موند نمیدونم چطوری...

اره میگم که شاید زود بردنش بیمارستان

همه چی بستگی به تعداد قرصا و زمان بردنش  داره

جون الپرازولام خواب اوره و خیلی قویه همون زاناکسه 

ولی خیلیییییییی بعدش عوارض داره