2777
2789
میگن نمیمیرن فقط عوارض

اگه دیر بری بیمارستان می میری کی گفته نمی میری من خودم سری آخر دکتر گفته بود اگه نیم ساعت دیرتر آورده بودین معلوم نیست چی میشد سه روز تمام بیهوش بودم کلی عذاب کشیدم اون چند روز. تا حالا معدت رو شستشو دادی؟میدونی چ دردی داره؟دو روز تمام ی لوله از بینی تا توی معدته ک داخلش ی پودر ذغال ماننده تمام راه گلوت زخم میشه 

آدما باهم فرق دارن.من خودم 

۱۳ سال پیش۱۰۰ دونه خوردم بعد از ۲۰ دقیقه همشو بالا آوردم. هیچیم نشد حتی به‌هیچ کسم نگفتم قرص خوردم همه نوع قرص.اونایی که کپسول بودن گردشونو درآوردم ریختم تو لیوان خوردم.۷ ماه بعدش ۹۸ دونه خوردم.مامانم متوجه شد رنگ صورتم پرید .نزدیک بیمارستان بودم داشتم بیهوش میشدم که ماشین از پشت به ما زد وتمام قرصا رو بالا آوردم. خدارا شکر .بعد بردنم معدمو شستشو دادن.الان معدم عصبیه .اما یکی از اقواممون ۹ تا خورد یه هفته تو کما بود.خدارشکر میکنم که خدا نجاتم داد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان خوبی؟

خوب از چه لحاظ؟

روحی نه روحم خستس 

ولی جسمی اره فقط معدم ضعیف و حساس شده 

دکتر گفته تو افسردگی ماژور داری بهم ضد افسردگی داد چاق شدم ولش کردم 

به نظرم من ادم این دنیا نیستم

روحم زیادی حساسه 

به همه چی به رفتار ادما حساسم 

از بچگی زیادی حساس بودم 

نشنیدم کسی با قرص مرده باشه بیشتر فقط عوارض داره...اسی چرا میخوای این کارو بکنی؟

چرا فامیل ما با قرص خواب اور مرد 

زهره فکرو صبورهنرپیشه  با قرص خودکشی کرد مرد

خیلیا با قرص مردن

بستگی داره کسی ببره بیمارستان یا نه

اگه نبرن یا دیر برسونن میمیره 

البته من قرص خواب اور و میگم بقیه رو نمیدونم