2777
2789
عنوان

با این سیاستی که تو این سنم دارم از بقیه یک

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 65 پست
کارت درسته 👍

مرسی گلم 🤩🤩🤩

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دعا میکنم هیچوقت همچین کسی مثل تو خدا سر راه من قرار نده... آمین یا ربلعالمین

چطوری میتونی

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

اهان پس دوستی اینه که همه چیو بهشون بگی و نشونشون بدی؟در حد اینکه نامزد دارم کافیه

دقیقا البته من خودم تنهایی رو ترجیح میدم تا دوستای خیانت کار 

اگه تو هم ترجیح میدید هیچی نگی ادعای دوستی نداشته باش چون دوستی کلا یه چیزیه که هم کم پیدا میشه هم خیلی باارزشتر از این حرفاس

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
این همه بی احترامی دگ لازم نیس ی عکس ک چیزی نداره نشون بدینبنظرم اگ سیاست داشتی از خوبیای همسرت میگف ...

بی احترامی؟

این اسمش بی احترامیه عزیزم؟

دوس ندارم عکسشو نشونشون بدم 

وقتی عقد کردیم میان میبینن 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
کار درستی میکنی عزیزم از هیچکس آدم ضربه نمیخوره الا دوست

موافقم 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
دقیقا البته من خودم تنهایی رو ترجیح میدم تا دوستای خیانت کار اگه تو هم ترجیح میدید هیچی نگی ادعای دو ...

شما کلا میگید حتی دعوا و قهر و بحث هم باید به دوست بگید 

چون دوسته؟اوکی🖐😂

این همه بی احترامی دگ لازم نیس ی عکس ک چیزی نداره نشون بدینبنظرم اگ سیاست داشتی از خوبیای همسرت میگف ...

اتفاقا اینکه ادم همه ش از زندگیش تعریف کنه اصلا سیاست نیس 

ادم نه خوبی بگه نه بدی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

چرا باید از خوبیای همسر پیش بقیه بگی هم طمع زندگیتو بکنن هم حسادت کنن هم انرژی منفی بفرستن واسه زندگیت  

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
اتفاقا اینکه ادم همه ش از زندگیش تعریف کنه اصلا سیاست نیس ادم نه خوبی بگه نه بدی

👍

چیزی به دست نیاوردم ولی مگه آدم باید همه چیو زیر پای دوستش؟والاه فقط مننظرن بگم رفتهر سری میپرسن پس ...

کار خوبی میکنی 

من ک با دوستم دردودل کردم 

الان عین چی پشیمونم

یچیزی بگم بهت

پسرارو نمیدونم

ولی دخترا 

هیچوقت نمیتونن دوست واقعی باشن هیچوقت

همش تظاهره

شما کلا میگید حتی دعوا و قهر و بحث هم باید به دوست بگید چون دوسته؟اوکی🖐😂

نه نه اتفاقا منظورم و برعکس گرفتی تو از سر بی اعتمادی یا هر چی نمی‌خوای بگی در حالی که دوستیابی واقعا انقد خلوص و صداقت هست که ...البته من خودم از اینا نداشتم ولی دیدم 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
اتفاقا اینکه ادم همه ش از زندگیش تعریف کنه اصلا سیاست نیس ادم نه خوبی بگه نه بدی

نگفتم دائم از خوبی بگه فقط ی عکس نشون بده و بگه اره اخلاقش اوکیه خوبه کفایت میکنه

ن اینکه در برابر هر سوال جبهه بگیره و بگه بعدا میفهمین خخ