2777
2789
عنوان

از روز اول روانی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 25 پست
حتماکه گفتید تیکه بود یا واقعی گفتید حتما واقعا قصدم لاغریه خسته شدم از خودم تو این سن ذره ای اعتماد ...

ن عزیز دلم من هیچ وقت تیکه نمیندازم 

تصمیم خیلی خوبی گرفتی 

من برا 20کیلو حدود یسال وقت گذاشتم برا شما شاید 5-6ماه طول بگشه 

من سبزیجات بخار پز  فیله مرغ گریل شده سالاد ها 

جوانه گندم و ماش 

مغزها از هر کدم 5-6تا دونه  میوه.ها

و اب  زیاد میخورم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ن عزیز دلم من هیچ وقت تیکه نمیندازم تصمیم خیلی خوبی گرفتی من برا 20کیلو حدود یسال وقت گذاشتم برا ش ...

پس ببخشید بد برداشت کردم 

واقعا آفرین به شما ۲۰ کیلو فوق العاده هست

ممکنه لطف کنید تعدادی از عادت ها و کارهایی که میکردین رو بهم بگین 

قصد من حداقل ۱۳ تا ۱۷ کیلو کاهش وزن هست ۱۰ کیلو رو همینجوری رند گفتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس ببخشید بد برداشت کردم واقعا آفرین به شما ۲۰ کیلو فوق العاده هستممکنه لطف کنید تعدادی از عادت ها و ...

من تو ی برهه از زندگیم دچار مشکلاتی بودم بخاطر افسردگی و  پرخوری عصبی گرفته بودم و 20کیلو اضافه وزن اوردم 

زمانی ک تصمیم گرفتم خودمو جمو جور کنم  اولشو خیلی ب خودم سخت نگرفتم  همونطوری ک تو کامنتای قبلیم گفتم فقط غذاهای پر کالری و خوراکیا  و شیرینی جاتو مامل خذف مردم 

چند میلو‌ک کم کردم 

شروع کردم ب سالم خواری و پیاده روی تند روزی یساعت

تو‌کمتر از یسال برگشتم سر وزن قبلیم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
پس ببخشید بد برداشت کردم واقعا آفرین به شما ۲۰ کیلو فوق العاده هستممکنه لطف کنید تعدادی از عادت ها و ...

اگه دوس داشتی این پیج رو دنبال کن مطالب مفیدی میذاره انگیزه میشه برات 

https://www.instagram.com/ghafaridiet?igsh=MXFhNXBmZHY3czBsag==

من تو ی برهه از زندگیم دچار مشکلاتی بودم بخاطر افسردگی و پرخوری عصبی گرفته بودم و 20کیلو اضافه وزن ...

ببخشید شما در رابطه با پوست مو ناخن و زیبایی هم اطلاعات یا تجربه ای دارین 

من پوست صورتم داغونه پر از جوش منافذ زیر چشمام سیاه ناخنام داغون هرروز میشکنه الکی الکی و پوست پوست میشه موهام ریزش داره موخوره داره شوره داره کلا داغونه نمیدونم چیکار کنم دکتر واقعا نمیتونم برم بهونه نمیگیرم خانواده نمیبرنم ولی کرم و اینجور چیزا میتونم بخرم شما میتونید در این مورد هم راهنماییم کنید دارم داغون میشم دیگه😭😭😭😭😭😭

ببخشید شما در رابطه با پوست مو ناخن و زیبایی هم اطلاعات یا تجربه ای دارین من پوست صورتم داغونه پر از ...

تو سن شما جوش کاملا طبیعه 

ی ژل شستشوی صورت بگیر (اینم اگه خواستی ی برند خوب بت معرفی میکنم ) پوستت غیر از ابرسان و ضد افتاب ب چیزی احتیاج نداره چون سنی نداری 

غذات ک سالم شه پوستت اتومات وار عالی میشه 

برا موهات. اول موهاتو کوتا کن موخوره ها برن

شامپوی مخصوص پوست چرب بگیر  یک روز درمیون شامپو کن 

برا بعد حمام کرم موی ویکو خوبه ابرسانی میکنه و نمیذاره مجدد موخوره بزنن

تو سن شما جوش کاملا طبیعه ی ژل شستشوی صورت بگیر (اینم اگه خواستی ی برند خوب بت معرفی میکنم ) پوستت ...

خب منافذ چی تیرگی زیر چشم و صورت چی من همکلاسیام هیچ کدوم صورتشون اینجور نیست فقط من اینقدر افتضاحم😭😭😭😭

خب منافذ چی تیرگی زیر چشم و صورت چی من همکلاسیام هیچ کدوم صورتشون اینجور نیست فقط من اینقدر افتضاحم� ...

اخه سنت خیلی کمه حیفه از الان پوستتو عادت بدی ب کرم 

برا تیرگی زیر چشم سرم کافئین اوردینری خوبه 

اخه سنت خیلی کمه حیفه از الان پوستتو عادت بدی ب کرم برا تیرگی زیر چشم سرم کافئین اوردینری خوبه

چه حرفی وقتی پوست مزخرفم ذره ای اعتماد به نفس برام نذاشته وقتی خجالت میکشم تا بیرون برم وقتی همیشه تو هر جمعی در حال خجالت کشیدنم سنم اصلا برام مهم نیست فقط میخوام تغییر کنم 

واسه منافذ باز چه پیشنهادی دارین؟

من روتین پوستی نداشتم تا حالا ممکنه واسه این هم راهنماییم کنید