2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین میخام‌توی پریودی اقدام‌کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5050 بازدید | 248 پست
استارتر برو بگو پسرخاله میخام اقدام کنم پریودم تو ک سپاهی هستی بهم بگو راه و چاهشو😂خندت نگرف ازین ح ...

عزیز فک کنم منظورش اینه ک پسر خاله سپاهیش حاصل رابطه در پریوده . . منظورش اینه نا خلف نشده مثلا ، 

چقد تند برخورد میکنی اگر دروغم باشه حرص خوردن نداره که ریلکس….

فقط میتونم بگم‌متاسفم زود قضاوت میکنی

اسی شوهرت پسرخالته یا پسرخالت بهت فتوا میده؟😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا پسرخالش بهش میگه فلان روز بگو شوهرت...؟ 😐

از نینی سایت هیچیییی بعید نیس البته قوه تخیلشون عااالیه

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

از نینی سایت هیچیییی بعید نیس البته قوه تخیلشون عااالیه

😂😂😂😂😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

عزیزم میشه سند این که میگی رو بگی. تو احکام امعقاد نطفه نوشته بده و تبعات داره

نه خوب نیست آره نباید انجام شده اما من یادمه یه جایی خونده بودم که یه نفر رفت پیش امام علی گفت من خودم سیاه هستم زنم سیاه اما پسرم سفید در اومد امام علی گفت به احتمال زیاد تو عادت ماهانه زنت نزدیکی کردی و نطفه بسته شد

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
خودتو ناراحت نکن بابا فیکه تاپیکپسرخاله ارشادشون میکنه دیگ😂

وااای تو چقدر عصبانی هستی چقدر توپت پره 

بنده خدا هر کاری می‌کنه باردار نمیشه آرزوی یه بچه داره کسی که بچه دار نشه دیگه هر چیزی به ذهنش میرسه .فک نمیکنم آنقدر تاپیک عجیبی باشه که بهش میگی فیکی.سر خودت نیومده نمیدونی چه حالی داره بنده خدا 

الآنم جا اینطوری حرف زدنت میتونی با زبون خوش راهنماییش کنی مثل بقیه کاربرا

عزیز فک کنم منظورش اینه ک پسر خاله سپاهیش حاصل رابطه در پریوده . . منظورش اینه نا خلف نشده مثلا ، چق ...

یه ادم بالغ اینطوری حرف نمیزنه حتی اگه درستم باشه جار زدن داره؟

اون روز یه نفر درباره جنسیت سوال پرسید یکی گفت دوماه اول بارداری فلان و فلان رو بخور تا بچه ات پسر ش ...

ولی واقعا تاسف باره توی ۲۰۲۴ 

۷۰ درصد زنامون از خیلیییی مسائل زنانه بی اطلاعن 

بیسوادی کل کشورو داره فرامیگیره خیلی متاسفام بقران الان شما از ۹۰ درصد خانوما بپرسی فرم رحم چه شکلیه چه اندازه ایه نمیدونن ولی دربه در دنبال بچه دارشدنن

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
ببین عزیزم هرجور راحتی ولی نظر خواستی ماهم داریم نظر میدیم ولی اینو بدون تا پنجاه سال دیگه ام بچه دا ...

این احکامو از کجا میازید خدایی شما چه مذهبی دارید ما که شیعه هستیم فقط میگن حرامه رابطه تو پریودی ولی بطلان عقدو...😂😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇