2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین میخام‌توی پریودی اقدام‌کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5007 بازدید | 248 پست
غیرممکنهتو پریودی ک دیواره رحم درحال تخلیه س، چجوری اسپرم بالا میره؟ تخمک گذاری از ده سیکل تازه شروع ...

غیرممکن نیس.

دوست خودم هر دوتا دخترش واسه اقدام تو پریودی بود.برای خدا غیرممکنی وجود نداره.

و البته شنیدم تو پریودی اقدام کنی بچه دختر میشه.

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

میدونستی این مار حرامه یا لازمه بهت بگم؟لطفا قبح اینچیزا رو اینجا نشکونید

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خودتون فتوای الکی درنیاریدیه کم از عاقبتش بترسیدبچه تو زمان حیض، خرابکار میشه دشمن اهل بیت میشه خ ...

اولا تو آموزش های قبل ازدواج گفتن 

اعتقاداتتونم واسه خودتون نگه دارید

خودتو ناراحت نکن بابا فیکه تاپیکپسرخاله ارشادشون میکنه دیگ😂

من نفهمیدم یعنی پسرخالش شوهرشه؟ 😐

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

اه اه این چه سمیه عزیزم تخمک گذاری از روز ۷ پری شروع میشه تا ۱۴ پری بالغ میشن تازه ب جای گوش کردن ب ...

اون روز یه نفر درباره جنسیت سوال پرسید یکی گفت دوماه اول بارداری فلان و فلان رو بخور تا بچه ات پسر شه گفتم‌ به حرف ادم های بیسواد که نمیدونن  جنسیت بچه کی تعیین میشه توجه نکن یه کاربر اومد بست من به فحش که بی ادبی و  بی دینی و رو ادبت کار کن 

بعضی ها ساده ترین چیرها رو نمیدونن بهشونم‌میگی بی سواد ناراحت میشن 

استارتر برو بگو پسرخاله میخام اقدام کنم پریودم تو ک سپاهی هستی بهم بگو راه و چاهشو😂خندت نگرف ازین حرفت؟

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

اخریه زیاده روی نبود؟مطمئنی😐

اره مطمئنم چون خیلی سایتهای شرعی خوندم که اینو میگن و واقعا هم همینطوره چون خیلی ضررهای جبران ناپذیری داره برای خانم ها وقطعا هرچیزی که برای انسان مضر خدا اون رو حرام کرده 

اگه می ارزه انجام بده

امکان ابتلا به بیماری خوره و پیسی: پیامبر اکرم(ص) فرمود: «هرکس با زن خود در حال حیض نزدیکى کند، اگر از این دو فرزندى متولّد شود که به خوره و پیسى مبتلا باشد، تنها خویشتن را سرزنش کند».[۴]

۲. دشمنی و کینه توزی با اهل بیت(ع): همچنین آن حضرت به امام علی(ع) فرمود: «یا علی! دوست ندارد تو را مگر مؤمن، و دشمن ندارد تو را مگر منافق، زنازاده، و کسى که مادرش در حال حیض به او حامله شده است».[۵]

امام صادق(ع) فرمود: «هیچ کس نسبت به ما أهل بیت کینه ‏توزى و دشمنى نمی کند مگر کسى که ولادتش ناپاک و غیر مشروع باشد یا مادرش در ایّام حیض به او باردار شده باشد».[۶]

اون روز یه نفر درباره جنسیت سوال پرسید یکی گفت دوماه اول بارداری فلان و فلان رو بخور تا بچه ات پسر ش ...

اونم خب ربط داره با گرمی خوردن اسپرم مرد قوی میشه بچه پسر میشه

نمیشه پسر خالم مذهبی توی سپاهم هستش

خیلی سنت کمه گمونم فک کنم ۲۰ سالته و فکر میکنی هیچوقت بچه دار نیمشی و فرصتات همه سوختن درسته

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من نفهمیدم یعنی پسرخالش شوهرشه؟ 😐

میگه پسرخالم مذهبیه و سپاهیه ظاهرا بهش فتوا میده درباره این کارش

نمیدونم با چ عقلی این حرفارو میزننا

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

میگه پسرخالم مذهبیه و سپاهیه ظاهرا بهش فتوا میده درباره این کارشنمیدونم با چ عقلی این حرفارو میزننا

واقعا پسرخالش بهش میگه فلان روز بگو شوهرت...؟ 😐

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕