2777
2789
عنوان

من لایق زندگی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 61 پست

چی باعث شده که چنین فکری کنی .بنظرم بشین اون نقطه کوره ته ذهنتو با خودت حل کن .حرف بزن با خودت بنظرم ادما تو دنیا جز خودشون کسیو ندارن که بتونن بهش تکیه کنن قوی باش و ادامه بده داستان تو هنوز تموم نشده

چی باعث شده که چنین فکری کنی .بنظرم بشین اون نقطه کوره ته ذهنتو با خودت حل کن .حرف بزن با خودت بنظرم ...

از همه بدم میاد از نظرم همه بدن

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توخوبی😐😊

همه بدن همه ما آدم خوب نداریم همه خیانت کارن همه دو رو هستن همه دروغ میگن همه غیبت می کنن 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

توخوبی😐😊

من نه آدم خوبی نیستم

از همه بدم میاد از نظرم همه بدن

خب وقتی از همه کناره گیری میکنی حداقل با خودت خوب باش .با خودت زندگی کن و دلیل بیار .دلیل منطقی که چرا از همه بدت میاد و اگه ته ذهنت قبول داشت دلیلتو پس داری راهو درست میری

من از همه ی آدم ها بدم میاد تصمیم نهایی ام تنهایی ۶ست الان تصمیم گرفتن خودم رو بکشم

یکی از آشناهامون از طبقه ۶ خودشو پرت کرده بود پایین فکر کرده بود دیگه حتما میمیره الان فلج کامله ، از آدمها بدت میاد علتشو تو خودت بررسی کن ببین چرا آدمها برات اینقدر غیر قابل تحملن که میخوای زندگیتو بابتش بدی! تو با آدمها چکار داری یه چندماه به خودت زحمت بده درستو بخون یه رشته خوب قبول شو بعدش میری سرکار و بعدشم به امروز خودت میخندی که چقدر بچه بودی 

برو بابا چی میگی😐😐😐

مدرک بیارم خانوم

اره تو لایق زندگی نیستی

پس خودم رو بکشم

چی شده که همچین فکری میکنی؟

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۹-۱۴۵۲۴۹_chrome_nl7w.jpg   بیا مدرکم