2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلمای الان،که ماشالله اینقدر گستاخن،که به خودشون اجازه ی هرنوع رفتار با بچه هارو به خودشون میدن

عزیزم من معلم نیستم ،یه روز به جای دوستم رفتم سر کلاسش

واقعا پیرم کردند،بچه های الان واقعا بعضیاشون بی ادب و حاضر جواب و خود سر اند

خدایی اعصاب دو تا بچه ی خودمون رو‌نداریم،واقعا معلما گناه دارند.

هرچند هیچ معلمی حق بد رفتاری، تحقیر، تنبیه بدنی و بی احترامی به دانش آموز رو‌نداره.

بلاخره بچه اسمش روشه،بچه ست نمیفهمه

اگه میفهمید که احتیاج به تعلیم و تربیت نداشت

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
دیپلم قدیم صد می ارزید به فوق لیسانس های الان

دیگه این یه چیز کلیه و صرفا مربوط به معلما نمیشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

میشه بیاین تاپیک آخرم 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

خدا قوت عزیزم شغل سختی دارید ، نظام اموزشی ما هم کم مشکل نداره 40 تا دانش اموز رو میزاره برای یه معلم، بنده خدا درس بده یا مبصری کنه، به خاطر همین جیزاس که کلی هزینه ی غیر انتفاعی میدیم چون مدارس دولتی هم معلم ناراضیه هم دانش اموز هم والدین

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
نه آخه بعضیا از سختی‌های این شغل اطلاعی ندارن هی نظر بیخود میدن

ببین همکار عزیز 

دیگه هیچچچ وقتتت هیچچ وقت اینجا همچین تاپیکی نزن

فقط حمله میکنن بهت درک ندارن عقده دارن سه ماه تعطیلی ماه توچشمشونه

بعضی هاشون همونهان مادر و پدر همون داشن آموزها ی بددهن هستن 

دیگه هیچ وقت همچین جفایی در حق خودت نکن💕💗 یه چندر غاز حقوق ما هم خوب توچشمشونه چششون دراد😛😛😛😛😛😛

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

خب عزیزم اولا هر کی این شغلو انتخاب می کنه به نظرم باید خیلی از لحاظ روحی آروم و خونسرد باشه و آمادگی اینو داشته باشه هر بچه ای شاگردش بشه و واقعا باید اینکارو دوست داشته باشه نه فقط برا درآمدش بره چون اینا بچه هستن نمی شه بگیم بزرگونه رفتار کنه شما بیست تا شاگرد داری با بیست خانواده مختلف و‌شزابط مختلف و تربیت گوناگون باید اینو در نظر بگیری تحمل و صبوری اولین شرط معلمیه من خودم یه مدت تدریس کردم واقعا با بچه ها کیف می کردم کلا عاشق محیط مدرسه ام 

اینا دوست دارن بشینن خونه پول براشون بیادهم خدا هم خرماهرکاری سختی خودشو‌ دارهاتفاقا معلمی شغلی هست ...

این حرفا چیه میزنی 

معلومه از اوووون اولیاهایی هستید که کلا منتظر یه کوتاهی از طرف دبیر هستش🤦🏼‍♀️

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

والا من دانش آموزم به معلما حق میدم . جنسیت معلم فرق نداره چه مرد چه زن فوش رکیک مثبت هیجده میدن به معلم توهین زیاد میکنن اشک معلمو خودم دیدم در میارن . سر تمام کلاسا خوابن یا شلوغ کاری و حقیقتش واقعا به معلم برمیخوره که اینهمه درس خونده تلاش کرده بیاد معلم شه اینطوری بهش توهین میشه . درس معلمو به چپشون میگیرن کامل و بگی لای درسو یه ذره باز کنن اصلا ممکن نیست بخوننش

بچه خای قدیم بهتر بودن،چون معلمای قدیم هم بهتر بودن،واقعا معلمی رو‌میفهمیدن

شما چرا بچه و معلم خلاصه کردی؟ یکسری مادرا واقعا بی ادبن اصلا انگار یادشون رفته یسری چیزا رو اگه به وظیفه معلمی وظیفه مادر هم اینه با بچه تو خونه کار کنه ادب نشون بچه بده 

نه بچه از اول این چیزا رو یاد میگیره نه معلم از وضعیت خانواده خبر داره 

اگه به قدیم باشه مامانا انقد پاچه ور پریده هم نبودن 

تو مدرسه اجازه میدن هر جور حرف بزنن داد بزنن و چون خودشون میرن سرکار دیگه معلم باید نوکری کنه شما اینا رو فکر نکنم اطلاع داشته باشید 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

طرف تو خونه مشکل داره میاد سر دانش آموزاش خالی میکنه،تازه مثلا خانمه ،وای به حال موقعی که معلم مرد ه ...

من تو دانشگاه چند تا استادمرد داشتم اتفاقا اونا بلد بودن مشکلات خونه رو از مدرسه جدا کنن و خیلی بهتر از خانما درس میدادن 

ولی استادای خانم نه نیم ساعت اول کلاس رو ناله میکردن نیم ساعت درس میدادن بعد دوباره نیم ساعت آخر رو ناله میکردن که الان برم خانه نهار نداریم پسرم این غذا رو نمیخوره دخترم اون غذا رو نمی خوره 

اون یکی مریضه 

راه خونه م دوره 

انگار ما مقصریم 

معلم روش تربیتی بلده و این درسها را دانشگاه پاس کرده طبق اصول تربیتی میتونه اهمال کاری های خانواده را جبران کنه 

به هر حال اگه این بچه ها توی مدرسه هم تربیت نشن جامعه ی ده سال آینده تصورش وحشتناکه 

باید مدرسه و معلم و خانواده در یک تیم باشند برای هدف مشترک تربیت فرزند که میشود تربیت نسل تربیت جامعه 

همین شماها اینقد فشاری میشین نمیتونین یه کلاس 20 نفری رو کنترل کنین تا برسه چهل نفری

اره چون ما معلمی بلد نیستیم تحصبچیلاتمون متفاوته ولی از شما توقع می‌ره چون آموزش دیدی واگر تواناییش رو ندارید بدون فشاری شدن کلاس رو اداره کنید یعنی صلاحیت کافی برای معلمی ندارید