2777
2789
معلمای الان،که ماشالله اینقدر گستاخن،که به خودشون اجازه ی هرنوع رفتار با بچه هارو به خودشون میدن

یه تاپیک دیگه یه معلم بود که به همه شغل ها توهین کرد ...همین الان ازش بیرون اومدم 😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

برعکس میگی اون معلمای قدیم بودالان اصن اینطور نیس

اتفاقا،از عنوانت مشخصه،،قدیمیا اول تحملشون بالا بود اگه میدیدن بچه دیگه هیچی نمیفهمه شروع میکردن،

معلمای امروزه همون روز اول شمشیرو از رو میبندن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلمای الان،که ماشالله اینقدر گستاخن،که به خودشون اجازه ی هرنوع رفتار با بچه هارو به خودشون میدن

دقیقا 

مخصوصا اونایی که منت میزارن سر بچها که دیشب نخوابیدم ولی با این حال اومدم سر کلاس 

خوب وظیفته بیای 

خب اگر دوست ندارید چرا میرید سرکار؟؟معلم ها اکثرشون دوست دارن پول بگیرن و کار نکنن مخصوصا دولتی ها

نه آخه بعضیا از سختی‌های این شغل اطلاعی ندارن هی نظر بیخود میدن

دختر من هیت امنایی هست

معلم درس نمیده به هیچ وجه

و همش فوق برنامه میزاره

هرجلسه نفری صد بیارید 

یعنی این حجم از طمع

هرموقع سر کلاس خودشون رفتم بیکار نشسته خانوم

بخاد لب از لب وا کنه

پول میخاد

من نمیخام توهین کنم پدر مادرم جفتشون فرهنگی بازنشسته و همسرم مدرس دانشگاهه

ولی معتقدم وجدان چیز خوبیه

اگه کب سال باشه که روانت نابود میشه

بعضی از مادرها از بچه ها بدترن

خودشون یه بچه دارن 

روزی ده نفر تاپیک میزنن که با بچه درگیر شدن 

بعد معلمی که روزانه با ۴۰ نفر باید در ارتباط باشه رو میگن حقوق مفت میگیره

دقیقا مخصوصا اونایی که منت میزارن سر بچها که دیشب نخوابیدم ولی با این حال اومدم سر کلاس خوب وظیفته ب ...

طرف تو خونه مشکل داره میاد سر دانش آموزاش خالی میکنه،تازه مثلا خانمه ،وای به حال موقعی که معلم مرد هم باشه و از دنده ی چپ بیدار بشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دقیقا مخصوصا اونایی که منت میزارن سر بچها که دیشب نخوابیدم ولی با این حال اومدم سر کلاس خوب وظیفته ب ...

یکی نیست بگه

چشمت کور دندت نرم

وظیفته بیای

پس برا چی پول میگیری

خیلی ناراحتی بشین تو خونت

منت گذاشتنت برا چیه

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

نه آخه بعضیا از سختی‌های این شغل اطلاعی ندارن هی نظر بیخود میدن

خوب هر کاری سختی های خودش رو داره دیگه 

کدوم کاری رو دیدی که آسون باشه 

مثلا من بچه که بودم فکر میکردم این بقالی ها چقدر کارشون آسونه 

اما بعدا فهمیدم که سر حساب و کتاب کلی داستان دارن 

بعضیا نسیه میبرن و....