2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم اینو برام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 89 پست
عزیزم متنشو دیدی؟ راستش زیاد از رفت و آمد خوشم نمیاد میخواستم اگر بهونه ای شه تموم شه

اره عزیزم 

بنطرمنکه از  مهربونیو محبتشه و دوست داره چرا اینجوری برداشت کردی اخه

اینم ک میگی دنبال بهونه ای تموم کنی دیگ من نمیدونم چی بگم گلم اما ی تشکرو حتما باید کنی زنگ بزن الان بش

خدایی کلا دنبال حرف و حدیث و بحث هستید؟فرستاده لطف کرده دیگه یکم دیدتونو مثبت کنید

زیاد از رفت و آمد خوشم نمیاد ، گفتم شاید بهونه ای باشه برای تموم کردم

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به بعضیا آدما هر چی خوبی کنی باز ته دلشون اونقدر سیاهه که خوبیتو به معنای بدی برداشت میکنند

دلتو پاک کن...چه خبره این همه شک و ظن و گمان 

این کاربری دست چندین نفر است.
نه مواد آماده بهت داده کمکت کنهکتلت درست کردن مزه شو خوب دربیاری سخته

اره خودم بلد نیستم

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

چقدر دل سیاه و بد ذاتی ..اونوقت یکی مثل خواهر من که اینهمه خوبی کرده ب خانواده شوهرش آخرم جوابشو با بدی میدن یکی هم مثل شما‌...‌.

حالت خیلی بده

نه خوبم چطور مگه؟ 

دمش گرممیخواست تیکه بندازه راه های کم هزینه تر و کم زحمت تری هم بود خواسته سنگ تموم بذاره بعدا خواست ...

ممنون بابت نظرت

خدایی اگر میخ وای تموم گنی مستقیم بگوچرا طرفو از خوب بودن پشیمون میکنی

بعدشم فکر کن خودت برا زنداداشت این کارو کنی بعد قطع رابطه کنه

زنگ بزن تشکر کن ازش چرا دنبال داستان هستین بنده خدا خوبی کرده

من فکررکردم تیکه انداخته

خوش‌ به‌ حالت 

کاش یکیم برا من کتلت درست میکرد میفرستاد

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
اره عزیزم بنطرمنکه از مهربونیو محبتشه و دوست داره چرا اینجوری برداشت کردی اخهاینم ک میگی دنبال بهون ...

باشه عزیزم چشم زنگ میزنم تشکر میکنم 

هر چند که برای برادرش به هرحال درست کرده 😂

بعد میگن عروس ها خوبن،خب اینم بجای تشکر اسی میگه میخواسته تیکه بندازه،

منو مادرشوهرم تو یه ساختمونیم هروقت برای دخترم غذایی چیزی می‌آورد سعی می‌کردم ظرفشو  پر کنم ببرم حالا هرچی تو خونه داشتم،بعد یبار برگشت بهم گفت ظرفمو پر میکنی که دیگه چیزی نیارم؟خیلی از حرفش ناراحت شدم من به جبران خوبی ایشون این کارو میکردم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺