2777
2789
عنوان

دارم با دست خودم زندگیم رو خراب میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 20 پست
بابا دختر چه کاریه نشستی گذشته ها رو شخم میزنی؟ شاید الان از ذهنش پاک شده اونوقت با هر روز تکرار کرد ...

یادم نمیره چون الان تو زندگیمون چندبار منو با یه اسم دیگه صدا زد تازه یه بار که خیلی دعوامون شد میگفت اونا خیلی بهتر بود مهربونم تر بودن

آخه روانشناس هم نمشناسم کجا برم آخه آنلاین نمیشه فکر میکنم روانشناس هم نمیتونه منو درک کنه

یه کلنیک خوب توی شهرتون پیدا کن نه روانشناس کمکت میکنه حتما

کوه صبرم من ولی از غصه  میدانم  شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یادم نمیره چون الان تو زندگیمون چندبار منو با یه اسم دیگه صدا زد تازه یه بار که خیلی دعوامون شد میگف ...

خب شما فقط بهش در مورد این تذکر بده که دوست نداری حرفی از گذشتش باشه، اما خودت مستقیم به اونا اشاره نکن اینجوری روتون به هم باز میشه هیچ فایده ای هم نداره، خودت رو با حرف زدن در موردشون پایین نیار، یه کم برا خودت ارزش قائل شو

خب شما فقط بهش در مورد این تذکر بده که دوست نداری حرفی از گذشتش باشه، اما خودت مستقیم به اونا اشاره ...

الان شما بگید چکار کنم الآنم قهریم 

برم رو راست چی بهش بگم تا زندگیم از این بدتر نشه 

با من خیلی خوبه ولی من فکر میکنم قبلاً با بقیه هم همینطوری بوده با بقیه هم همین کارو می‌کرده عصابم خ ...

با خودش صحبت کردی و تاحالا بهت گفته که تو با اونا فرق داری براش

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.