2777
2789
عنوان

علت نرفتن تو رابطه در شما

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 74 پست
کی خیانت کنه زن یا مرد؟خب باید با آدم درستش وارد زندگی مشترک شدکسی ک هم سطح خودت هم عقیده خودت باشه

هر دو به خدا منم نمی‌گم کاربر های اینجا می گن 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

کلن اعتماد نمیشه کرد حالا گذشتش رو کاری ندارم ممکنه به خاطر عشق باشه باهاش ازدواج می خواسته کنه ولش ...

یه چیزایی دست ما هست ولی چیزایی خارج از کنترل ماست

ازدواج اول باید معیار هاتو درست بشناسی درست انتخاب کنی تمام انچه که یک فرد برای زندگی مشترک باید بدونه رو بدونی بقیش رو باید بخدا توکل کرد، واگه بخدا توکل اعتماد نداشته باشی هیچوقت نمیتونی انتخاب کنی و همیشه ترس از شکست رو داری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه ازیه رابطه قدیمی و طولانی اومدم بیرونته رابطه هیچی نیستدیگه واقعا حوصلشو ندارم

چرا ازدواج نشد

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

یه چیزایی دست ما هست ولی چیزایی خارج از کنترل ماستازدواج اول باید معیار هاتو درست بشناسی درست انتخاب ...

حالا چی بگم الان یک دلم گرفته بدجور نمی دونم چرا 

خیانت یه چیزیه ک بستگی به خود شخص دارهمن نمیتونم یه حرفی بزنم ک اون حرف باعث بشه کسی خیانت نکنه

آخه شما یک تاپیک خیانت ندیدی که طرف جاریش با ۴۴ سال سن پسر مجرد آورده خونه

حالا چی بگم الان یک دلم گرفته بدجور نمی دونم چرا

اونقدر قوی باشید که ادمای بی لیاقت ذهن و قلبتون رو درگیر نکنن و یک توصیه من به شما 

شنیدید میگن از دست دل و دیده هردو فریاد که هرچه دیده بیند دل کند یاد: چشمتون رو مدتی کنترل کنید این حس ها از بین میره یک تکنیک روانشناسیه

اونقدر قوی باشید که ادمای بی لیاقت ذهن و قلبتون رو درگیر نکنن و یک توصیه من به شما شنیدید میگن از دس ...

روان شناسی خوندی

آخه شما یک تاپیک خیانت ندیدی که طرف جاریش با ۴۴ سال سن پسر مجرد آورده خونه

چرا دیدم

اتفاقا خودم یکی از ترس های زندگیم اینه ک شوهر آیندم بهم خیانت کنه

ولی میگم ک ب ذات طرف به شرایط زندگی شخص بستگی داره

من الان ک مجردم ب اینک وارد رابطه هم بشم فک کنم حالم بد میشه

چون بابام مخالفه با این کار حس میکنم در حق بابام بد میکنم

دیگ چه برسه  ب بعدا ک شوهر داشته باشم و بخوان از این کارا بکنم

🔴کاربر جدید نیستم🔴
چرا دیدماتفاقا خودم یکی از ترس های زندگیم اینه ک شوهر آیندم بهم خیانت کنهولی میگم ک ب ذات طرف به شرا ...

آخه می خوام کامل توضیح بدم نویسه یک کاربری پارسال گفت من گول خوردم و بعد توبه کردن اکثر خانوم های اینجا ازش دفاع کردن که توبه کرده همه ی ما تو زندگی خطا می کنیم و اینا 

آخه می خوام کامل توضیح بدم نویسه یک کاربری پارسال گفت من گول خوردم و بعد توبه کردن اکثر خانوم های ای ...

خب همه گول میخورن و اشتباه میکنن

مهم اینه ک رو توبه اش بمونه 

🔴کاربر جدید نیستم🔴
خب همه گول میخورن و اشتباه میکننمهم اینه ک رو توبه اش بمونه

.   قابل بخشش نیست