2777
2789
عنوان

علت نرفتن تو رابطه در شما

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 74 پست
به عقیده من این رابطه ها پوچهمگر اینکه برا ازدواج و با درجریان بودن خانواده ها باشه

ازدواج هم کنه تهش خیانته 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا زمانی که دخترای احمقی هستن که خودشون تقدیم به پسرا میکنن منم اگه پسر بودم ازدواج نمی کردم

کلن اعتماد نمیشه کرد حالا گذشتش رو کاری ندارم ممکنه به خاطر عشق باشه باهاش ازدواج می خواسته کنه ولش اما اینکه بعدش رو نمی تونم تصور کنم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

حق اینکه خودشونو تقدیک کنن؟ ازدواج با عشق قطعا اعتماد هست، به قول جناب مولانا یه عشق عروج است و رسید ...

میگم حق عدم اعتماد برای هر دو جنس طبیعی هست

دوست ندارم به عنوان کالا به من نگاه بشه برای ارضای نیاز پسرا.....دوست ندارم ارزش خودم رو بیارم پایین.....دوست دارم دست نیافتنی باشم.....پسری که منو بخواد خودش پا پیش بزاره بیاد خواستگاری 

فعلا تمام تمرکزم میخوام روی خودم بزارم . سفر مهمونی بودن بادوستام . کسب مهارت . کار کردن و پیشرفت و ...

من کاربری شما رو می شناسم یک جا گفتید برام مهمه همسر آیندم قبل از من تجربه رابطه داشته باشه چه عاطفی حتی حنسی