2777
2789

مامانم گفت شام بگو شوهرتم بیاد دور هم باشیم من گفتم شام پختی و داری؟ از اون ور داداش 17سالم گفت نه شام نداریم 😞منم بچه هامو صدا کردم پوشیدیم اومدیم خونه فرض کن ادم طلاق بگیره دوباره برگرده تو همچین خونه ای. 

یا کلاسم انلاین بود تیچر صدامو وصل کرد سوال رو جابه جا خوندم داداش بزرگم که سی سالشه برگشت گفت همه انگلیسی حرف زدن به غیر از تو با تحقیر. 

یادش نمیاد تو اون خونه بودنی اینقدر حس ناکافی بودن بهم داده بودند نمیتونستم حرف بزنم تو جمع الانم همینم اینقدر تحقیر میشدم تو جمع نمیتونم بحرفم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر میاد مامانت زیادی پسر دوست بوده و بهشون زیاد بها داده

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بنظر میاد مامانت زیادی پسر دوست بوده و بهشون زیاد بها داده

اره بهشون هیچی نمیگه در صورتی که من خونه بودم سر هیچ و پوچ از صبح تا شب پاچمومیگرفت دعوا بی خود بی جهت راه مینداخت الان اینقدرررر اروم شده اوناا هرررکاری کنن جرئت نمیکنه بگه بالا چشمت ابروعه

پسرن دیگه چقدر حرفاشونو جدی میگیری منم دوتا برادر دارم که یکیش فوق العاده عصبیه دخترمم شلوغه هر چقدر هم عصبی بشه دوروزو اینجا میمونم چون خونه منم هست 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی مادرت تعارف میکنه حتما فکر شامو کردهزیادی حرفای برادرت رو جدی میگیری

فرض کن بری خونه یکی یه پسر گستاخ 17ساله جلوت بگه ما شام نداریم خب یعنی مزاحمید دیگه