2777
2789

خلاصه میکنم. بخونید توروخدا...ببینید داستان از این قراره که ما بخاطر کار شوهرم ی شهر. دور از شهر زادگاهمون زندگی میکنیم

شهر غریبیم. ک ۱۰ ساعت راه. شوهرم قبلا خیلی مشروب میخورد با دوستانش و خانوادش ولی الان اینجا نمیتونه اجازه نمی‌دم. خودشم معتاد نیست ک بخوره ولی خب اگه بزارم پررو میشه.بعد ی دوست و همکار داره ک اهل مشروبه اونا شمالین ما جنوبی. شوهرش مشروبیه هرشب میخوره ولی زنش عین خیالش نیست بعد هی میخواست چندبار شوهر منو هم دعوت کنه دوسه بار نشستن من اذیت میشدم چون بعدش شوهرم بی جنبه بازی در میآورد.دعوامون می‌افتاد. خلاصه من گفتم نمیخوام شوهرم بخوره بعد اینا نمیدونستن من چقد حساسم. هیچی دیگه اومدم ((((( عکس چشمم ک شوهرم کتکتم زد کبود بود خیلی واسه دوران عقدم ک سر همین مشروب خوری شوهرم دعوامون رو نشون زن همون همکارش دادم ک ببین موقع مشروب خوری ما چطور میشیم اصلا زنه تعجب کرد گفت فک نمی‌کردم اینطور باشید و...... من نشونش دادم ک دیگه ب شوهرش بگه و فاصله بگیرن بیخیال شه. الان زنه قیافه میگیره برام تحویل نمیگیره و عوض شده. بنظرتون دلیلش چیه؟؟؟ درسته منم همینو میخواستم ولی از وقتی عکس چشم کبودمو 🥲💔دید اینطور شده. حس بی ارزش شدن میکنم حس میکنم میگن چقدر داغون بدبختهه...

کارم اشتباه بود؟؟

چبکار کنم بنظرتون🥲💔😭😭

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

در این حد نیاز نبود اثبات کنیکافس بود بکی کنترل رفتارش از دستش خارج میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو عم محل نده اتفاقا الان دست از سر شوهرت برداشتن قشنگ زندگیتو کن بهتر

حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

اره عین من  تو محیط کار چند نفر اذیتم میکردن رئیس  مون هم با اونا بود با یکی از همکارام درد دل کردم ...اوه بعدش یه کارایی میکرد مثلا عمدا کم محل میکرد آخرشم رفت برا خودشیرینی پیش همونا زیراب منو زد

تو عم محل نده اتفاقا الان دست از سر شوهرت برداشتن قشنگ زندگیتو کن بهتر

بنظرت چرا دست برداشتن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴