2777
2789
وای دقیقا همش احساس گناه داشتم حالا شما زمان زیادی باهاش بودی برامن خیلی کوتاه بود هنوزم بخودم نتونس ...

نه این فکرو نکن اینجور ادما خودشون روانی هستن ولی طرف مقابل رو مقصر میکنن و بازی روانی راه میندازن تا اون خودش رو مقصر بدونه و فکر کنه تقصیر از اونه حتی دیگه یه ثانیه هم بهش فکر نکن 

نه این فکرو نکن اینجور ادما خودشون روانی هستن ولی طرف مقابل رو مقصر میکنن و بازی روانی راه میندازن ت ...

مرسی عزیزم درسته 

الان که فاصله گرفتم و از دور دارم به مسایل نگاه میکنم با خودم میگم خدا چقدر دوسم داشته که نشد ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم درسته الان که فاصله گرفتم و از دور دارم به مسایل نگاه میکنم با خودم میگم خدا چقدر دوسم دا ...

اره اگه سلامتیت برات مهمه یه ثانیه هم نباید با اینجور ادم بمونی چون در اخر خودتم روانی میشی و بی احساس خداروشکر که از دستش خلاص شدی دیگه یه ثانیه هم بهش فکر نکن و قدر خودتو بدون ان شاءالله خوشبخت بشی🌷

میدونی من با یه آقایی در ارتباط بودم برای آشنایی و ازدواج و...ببین مثلا از همون روز اول حس کم بودن ب ...

بله بله بله دقیقا همینه

فکر کردی زنا برای چی با همچین مردایی می مونن؟

انقدر طرف در طول زمان خوردش میکنه و تو سرش میزنه که اون زنه باورش میشه هیچی نیست

باورت نمیشه با چه مهارتی این کار رو انجام میدن/. هیییییچ ایرادی هم نمیتونی ازش بگیری

فقط فکر میکنی خودتی که مقصری یا حساسی یا ایرادگیری یا نمیفهمی

اصلا یه چیز عجیبی ان این موجودات

بله بله بله دقیقا همینهفکر کردی زنا برای چی با همچین مردایی می مونن؟انقدر طرف در طول زمان خوردش میکن ...

منم اولین بارم بود در عمرم با همچین آدم و شخصیتی روبرو میشدم 

عجیب درس بزرگی بود برام ،خیلی سخت بود واقعا تهی شده بودم منی که این همه مدت تلاش کردم رو سلامت روانم انگار مجبورممم میکرد دنیارو از زاویه دید اون ببینم فقط انگار نه انگار که من هم یک انسانم و میتونم نظر داشته باشم 

هنوز هم یادم میفته خسته میشم از فکر کردن بهش و دقیقا حرف شما اصلا هاج وواج مونده بودم چه متبحرانه من و مغلوب خودش و خواسته هاش داره میکنه

منم اولین بارم بود در عمرم با همچین آدم و شخصیتی روبرو میشدم عجیب درس بزرگی بود برام ،خیلی سخت بود و ...

آفرین بهت که تونستی از این رابطه بیرون بیای

متاسفانه خیلی ها وقتی به خودشون میان که دیگه دیر شده

آفرین بهت که تونستی از این رابطه بیرون بیایمتاسفانه خیلی ها وقتی به خودشون میان که دیگه دیر شده

مرسی عزیزم خداروشکر واقعا 

آره متاسفانه همینطوره دیر متوجه میشن بندگان خدا

نه ازدواج که نکردمفقط یه ارتباط کوتاه برای آشنایی بود خیلی روانم بهم ریخته ، همش احساس میکنم من آدم ...

دقیقا 

خیلی عاقل بودی ک کشیدی کنار یا نمیدونم شانس اوردی یا خدا بهت رحم کرد 

هر چیزی ک هست فقط وفقط خداروشکر کن خطر از بیخ گوشت رد شد 

الانم ک همچین حالاتی داری حق داری مثل این میمونه ک کنار گوشت انفجاری رخ داده و گوشت الان وز وز میکنه و صداهای اطراف رو درست متوجه نمیشی 

ب خودت زمان بده ان شاءالله ک ازاین بحران پیش اومده صحیح و سالم میای بیرون با ی تجربه بزرگ 

ولی متاسفانه خواهرم تو این باتلاق گیر افتاد و راه نجاتی نیس 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟