2777
2789
اونایی هم که دارن باهاش بحث میکنن دارن اشتباه میکنن وکالت اونقد بالا هس که نیاز نباشه ما خودمونو اثب ...

والا ما ب این جور آدما میگیم عقده ای در حد ریپ زدن هم نیستن✌️♥️😂

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده جریان اینهمیدونی من قصدم بی احترامی به شغل معلمی نبوده ...

مصاحبه رو با نمره ۹۰۰ پاس کردم

جزو بالاترین تراز نمره های کل ایران

هر هفته کارگاه شرکت میکنم

از طرف دنشگاه علامه تهران

به اندازه قد تو ام کتاب خوندم

نظر تو مهم نیس

چون صاحب نظر ها استعدادم تو معلمیو متوجهن

از همین نی نی سایتم

۳۰ تا شاگرد خصوصی دارم بدون هزینه واسشون برنامه ریری و تدریس میکنم دعای خیر اونا و رضایتشون کافیه

تو ام برو پی کارت

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا ما ب این جور آدما میگیم عقده ای در حد ریپ زدن هم نیستن✌️♥️😂

آره بابا من که یه دونه ریپشم باز نکردم اصلا نمیدونم چیا گفته😂

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

اونایی هم که دارن باهاش بحث میکنن دارن اشتباه میکنن وکالت اونقد بالا هس که نیاز نباشه ما خودمونو اثب ...

میدونی اینو تو دنیای واقعی آنقدر نادیده گرفتنش اومده اینجا هارت و پورت میکنه باید بهش گفت:چخه چخه 

مطمعن باش تو دنیای واقعی حتی زبون حرف زدن نداره و مثل گوسفند میمونه وگرنه با یه اردنگی از سما آموزش پرورش پرتش میکنن

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
میدونی اینو تو دنیای واقعی آنقدر نادیده گرفتنش اومده اینجا هارت و پورت میکنه باید بهش گفت:چخه چخه مط ...

@niniyar_5    

@niniyar_3    

ایشون ادب حضور تو اجتماعو نداره کم اورده داره فحش میده

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

میدونی اینو تو دنیای واقعی آنقدر نادیده گرفتنش اومده اینجا هارت و پورت میکنه باید بهش گفت:چخه چخه مط ...

بذار اینجا خودشو تخلیه کنه بهتر از اینه سر بچه های طفل معصوم خالی کنه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

بذار اینجا خودشو تخلیه کنه بهتر از اینه سر بچه های طفل معصوم خالی کنه

🤣🤪

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
@niniyar_5 @niniyar_3 ایشون ادب حضور تو اجتماعو نداره کم اورده داره فحش میده

اوووخی فاقد ادب عزیز

فشار بخور نوووش جونت 

🤣🤪

چه خبر این ماه کدوم دادگاهی؟ من افتادم کیفری ۲ دیروز یه پرونده قصور پزشکی دیدم وای حال به هم زن بودااا فشارم افتاد😑

چه خبر این ماه کدوم دادگاهی؟ من افتادم کیفری ۲ دیروز یه پرونده قصور پزشکی دیدم وای حال به هم زن بودا ...

کارتون سخته خدایی دل این کارا رو ندارم من

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

چه خبر این ماه کدوم دادگاهی؟ من افتادم کیفری ۲ دیروز یه پرونده قصور پزشکی دیدم وای حال به هم زن بودا ...

اجرای احکامم تموم شده 

فرستادنم کیفری ۲_شنبه صبح جلسه دارم بعدش میرم گزارش نویسی اولین بار اون شعبه

کارتون سخته خدایی دل این کارا رو ندارم من

بعضی پرونده ها یه خرده من دلشو ندارم الان کلی عکس از محل جراحی داخل پرونده بود دلم ریش ریش شد🤧

بعضی پرونده ها یه خرده من دلشو ندارم الان کلی عکس از محل جراحی داخل پرونده بود دلم ریش ریش شد🤧

مورد علاقه ی منه

گرایشمم جزا🙂