رشته ای ک حتی تو پیام نورم و بدون کنکور و باسوابق پذیرش هزار نفری داره همین میشه
اموزش ابتداییم توی پیامنورو دانشگاه ازاد هست محض اطلاع.رشته ای که سالی ۱۰۰هزار نفر پذیرش داره و نهضتی هم قبول میکنه و ماهی ۱۲تومن درامدشه رو با وکلا مقایسه نکنید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اون آموزش ابتدایی این آموزش ابتدایی نیستمغالطه اشتراک لفظه حرفتباز خوبه فرهنگیان همونو داره وکیلا ک ...
چی اون امورش ابتداییه این اموزش ابتدایی نیست؟متوجه حرفت نشدم !...درضمن اول به اسم اموزش ابتدایی میگیرنشون بعدش میبینی دبیرستان دارن تدریس میکنن..نکته دوم هم اینه ک اونی ک اسنپ کار میکنه وکیل نیست..احتمالا دانشجوی حقوقه♥️درضمن اسنپ هم درامدش بیشتر از معلمیه