2777
2789
عنوان

رسم و رسوم ازدواج در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 34 پست
هنوز صحبت های اولیه هستیم گفتن بعد محضر میخوان جشن بزرگ بگیرن

اسی ببین حتما حتما حتما حتما حتما حتما همین الان هم درمورد پولهایی که جمع میشه هم توافق کنید حتما ها بعدا کدورت پیش نیاد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دست بالا میگرفتن ۲کلیه دامادم میخواستن خوب بود؟

اخه خدایی ۵۰ تومن چیه دیگه 

نمی‌گرفتن سنگین تر بود 

من مشهدیم شیر بها نگرفتیم یه نامزدی بابام گرفت 

یه عقد مفصل بابام بعد یه سال هم یه عروسی مفصل طرف داماد گرفتن و رفتیم خونه خودمون 

یه سری تیکه های جهاز و زیر لفظی و سرویس طلا و ... که با داماد بود 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه خدایی ۵۰ تومن چیه دیگه نمی‌گرفتن سنگین تر بود من مشهدیم شیر بها نگرفتیم یه نامزدی بابام گرفت یه ...

والا مشهدیا ک شیربها ندارن.افغانا دارن. شما بجنوردی بودی درسته

شیربها خیلی کار چیپی هست 

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
🤷 بهشون گفتیم بعدا عروسی میگیریم میگن دختر اولمونه میخوایم جشن بزرگ بگیریم

مراسم عقد منظورشونه لابد؟

تا جایی که من شنیدم مشهد ۴_۵سال عقد میمونن. 

حالا باز مشهدی های تاپیک بگن درسته یا نه

البته توان مالی داماد هم شرطه ها

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

والا مشهدیا ک شیربها ندارن.افغانا دارن. شما بجنوردی بودی درستهشیربها خیلی کار چیپی هست

نه مشهدی ام 

آره رسم شیر بها نداریم فک کنم 

شاید هم باشه ولی ما واسه هیچیکی‌نگرفتیم تو خوانواده

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...