2777
2789
عنوان

رسم و رسوم ازدواج در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 34 پست

آره همینه 

تازه زیاد هم دست بالا نگرفتن که

اصلش همچین چیزیه حالا یه کم بالا پایین به نسبت شرایط خوانواده ها توافق میکنن

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

ما سه تا عروس از مشهد گرفتیم 

شیر بها و زیرلفظی ندادیم

برای یک عردسمون هیچکدوم از وسایلی که گفتی رو نخواستن و خودشون بله برون مفصل گرفتن فقط دو تا سرویس طلا خواستن یکی بله برون یکی عروسی

اون دوتا دیگه یه بله برون مختصری گرفتن و این وسایل رو میخواستن

خیلی از مراسم توافقی هست دیگه این روزا رسم و رسوم مهم نیست هر کسی یه چیزی میگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز صحبت های اولیه هستیم گفتن بعد محضر میخوان جشن بزرگ بگیرن

خب عزیزم صحبت کنید باهاشون ببینید نظرشون برا عروسی چی هست اگه مهمه براشون و میخوان باشه بگید برا عروسی هم اینطوری باشه اگه عروسی براشون مهم نیست خب شما قبول کنید الان شیرینی و میوه رو بدید بعدا اگه دوس داشتین شرایط بود یه عروسی کوچیک بگیرید دوس نداشتین نگیرین ولی حتما طی کنید و رو کاغذ هم بیارید 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آره همینه تازه زیاد هم دست بالا نگرفتن کهاصلش همچین چیزیه حالا یه کم بالا پایین به نسبت شرایط خوانوا ...

دست بالا میگرفتن ۲کلیه دامادم میخواستن خوب بود؟

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

اسی دوباره متن رو خوندم

بله برون ۵۰۰ نفر آخه؟!!!!!!

مگه این همون مجلسی نیست که دور هم یه شیرینی میخورن و چند تا از بزرگتر ها دعوت میشن فقط. 

لعنتی ۵۰۰ نفر 

تازه نه نامزدی نه عقد. بله برون ://

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

ماشالله چه خبره!!!رفتارشون بیشتر به سر گردنه میخوره تا مشهد

نه دیگه مشهد همینجوریه 

ولی خب زیرلفظی و شیربها همه توافقیه 

من خودم شیربها نگرفتم زیرلفظی م 50 تومن بیشتر بهم ندادن سال 1400 عقد کردم 

این رسما همه چیش توافقیه دیگه 

بعدم دوتا مراسم هست یکی با عروس یکی با داماد 

میتونن باهم توافق کنن مادرپدرا که یکی بگیرن و خرجا نصف بشه یا هردوتا رو نصفه بدن یا هرچی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دست بالا میگرفتن ۲کلیه دامادم میخواستن خوب بود؟

فقط یه شیربها و زیرلفظی شونو زیاد گفتن البته شاید از نظر اونا زیاد نیست نمیدونم هرکسی سطح مالی ش متفاوته ولی خب همونم توافقیه 

اسی دوباره متن رو خوندمبله برون ۵۰۰ نفر آخه؟!!!!!!مگه این همون مجلسی نیست که دور هم یه شیرینی میخورن ...

🤷 بهشون گفتیم بعدا عروسی میگیریم میگن دختر اولمونه میخوایم جشن بزرگ بگیریم