2777
2789
عنوان

خانومااای باتجربه خواهش میکنم بیاین مشورت میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 69 پست
باز که رفتی خونه اول خواهر گلم شوهرت داره اشتباه میکنه شما مگه نمیخوای درست شه اوضاعت؟! شوهرتو ول کن ...

شوهر بیچاره چ کارکنه همش میگم پدرومادرش باعثن کاش انقدر اذیتمون نکنن وگرن ما باهم مشکل دیگه ای ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشاور باهاش صحبت کنه ان شاء الله بهتر میشه ولی اصلا انتظار نداشته باش زود خوب بشه کامل خوب بشه بلاخر ...

ایشاالله خوب باش حرفهای مفیدی بزنه سعی میکنم هرچندوقت بریم چون واقعا حس میکنم دارم مریض میشم

جدایی انقدر راحته!😞

نه عزیزم راحت نیست 

من تو عقد رو گفتم گلم نه الان 

تو عقد رو گفتم کاش وای میستادی جلوش 

دیگه تهش مامانش میگفت طلاقت میدم دیگه 

یا پسرشو پر می‌کرد جدا میشدی 

ولی حالا که به اینجا رسیده همون مشاور با شوهرت 

صحبت کنه خیلی بهتره توم زیر زیری اینکارا رو بکن 

البته بازم شرایط خودت و شخصیت شوهرت رو درنظر بگیر حتما 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شوهر بیچاره چ کارکنه همش میگم پدرومادرش باعثن کاش انقدر اذیتمون نکنن وگرن ما باهم مشکل دیگه ای ندارم

خداروشکر مشکل دیگه ایی ندارین ان شاء الله مشاورش خوب باشه مشکلتون حل شه کی وقت مشاوره دارین؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خداروشکر مشکل دیگه ایی ندارین ان شاء الله مشاورش خوب باشه مشکلتون حل شه کی وقت مشاوره دارین؟!

شنبه دگ نوبت جلوترنداشته متاسفانه دلم میخواست سریعا بریم

من چون اصلا ب جدایی فکرم نمیکردم اون موقع چ میدونستم انقد قراره افراط کنه همه میگن اوایل زندگی اینجوریه اخه

شنبه دگ نوبت جلوترنداشته متاسفانه دلم میخواست سریعا بریممن چون اصلا ب جدایی فکرم نمیکردم اون موقع چ ...

😐🤦‍♀️🤦‍♀️

اتفاقا از همون اول باید جلوشو بگیری تا عادت اشتباه نشه از همون اول شوهرو هرجور بار بیاری همون میشه..... 

منم خودم گند زدم و زندگیم معلوم نیست تهش چی میشه 

شنبه دگ نوبت جلوترنداشته متاسفانه دلم میخواست سریعا بریممن چون اصلا ب جدایی فکرم نمیکردم اون موقع چ ...

کاش بهش بگی تورو بزاره تو رزروی ها اگه یکی کنسل کرد بهت خبر بدن اگه موقعیت داشتی برین باهم اگه نداشتین که همون تایم خودت میرین