2777
2789
عنوان

خانومااای باتجربه خواهش میکنم بیاین مشورت میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 69 پست
بنظرم اول یه مدتی باید اعتمادشو بدست بیاری تو چیزای دیگه یجوری که به صداقتت ایمان داشته باشه به احتر ...

🫤هعی عزیزم

اگربدونی من ازجیزایی ک میخواستم زدم پول نداشت جنع کردم برامامانش کادوگرفتم مادرش رفت عوض کرد یانپوشید ایناهمرودیده ومیدونه

منو مگه نمیشناسه!!!ماچندسال باهم بودیم ۷ساله همومیشناسیم من هیچ‌موقع بی ادبی نمیکنم میدونه زیر بارحرف زورنمیرک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اخه من جواب نمیدم شوهرم شاکی ک

باز که رفتی خونه اول 

خواهر گلم شوهرت داره اشتباه میکنه 

شما مگه نمیخوای درست شه اوضاعت؟! 

شوهرتو ول کن این چیزاییکه گفتم رو کم کم انجام بده از اونورم وقتاییکه خوبید باهم یا دارین حرف میزنین یه دفعه وسط صحبتا بگو من شخصیتم اینجوریه فلانم اینجورم و بگذر تو ذهنش میمونه دیگه اینیچزاییکه گفتم رو خیلی کم کم انجام بده همه رو باهم کم کم ببر جلو و از این به بعد هم سکوت نکن همونطوری که برات مثال زدم خیلی محترمانه مثلا اگه ناراحتت کردن بگو ناراحت شدم از اینکار همین لازم نیست جواب تند بدی زمان بده کم کم درست میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چرا خب؟! 😐کاش از همون اول که عقد کردی حد و مرز تو مشخص میکردی اینهمه الکی اذیت نمیشدی الانم دیر نشد ...

خب من نگم مادرشوهرم زودترمیاد میگ جوری ک خودش دوس داره میگ

چرا؟چون توسن کم پدرمو ازدست دادم مادروخواهرم بدون مرد تنها زندگی میکنن 😕دلم اونجاست باز بااین همه دلنگرانی واینا بهترین رفتارو باخانوادش دارم وجوابم ایناس

باز که رفتی خونه اول خواهر گلم شوهرت داره اشتباه میکنه شما مگه نمیخوای درست شه اوضاعت؟! شوهرتو ول کن ...

یعنی بگم فلان چیو گفتی ناراحت شدم؟نمیشناسی مادرشپهرمم داستان درست میکنه

سبار فقط حرف زدم داشت منومیخورد اگر ی کلمه دیگ میگفتم ممکن بود چیز بدی هم بگه

🫤هعی عزیزماگربدونی من ازجیزایی ک میخواستم زدم پول نداشت جنع کردم برامامانش کادوگرفتم مادرش رفت عوض ...

این کارت فوق‌العاده اشتباه بوده و هست نباید از خودت بزنی همونقدر که دارین رو باید چیزی بخری اگه هم ندارین شوهرت که نمیره وسیله بفروشه ساده بگیرین و تمام 

بعدم لازمه هرچندوقت یه بار اینا رو بگی یادآوری کردنش ضرری نداره دوباره بگو تا هیچوقت از ذهنش نره مثلا اگه کسی چیزی گفت سریع بیاد تو ذهنش خب این دقیقا اخلاق زنه منه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگه منطقی باشه شوهرت قبول میکنه و اینکه گفتم اینیچزاییکه گفتم رو حتما انجام بده یه 6 ماه تا 1 سال هم ...

من مثلا خودم رو ادم باسیاستی میدونستم

مادرشوهرم هرروز صبح شوهرم توعقد پیشن بودی بیدارش میکرد میبرد ب شوهرم بادداد بگه توفقط باید بیای من بثنباید بمونم شب من ک میرفتم خودشو میزد ب مریضی حتی سرماخوردگی شاده هم دات توقع داشت من کارخونشو برسم نمیرشیدم باز دعوا

خب من نگم مادرشوهرم زودترمیاد میگ جوری ک خودش دوس داره میگچرا؟چون توسن کم پدرمو ازدست دادم مادروخواه ...

کارت اشتباهه باید حد تعادل رو نگه میداشتی عزیزم احترام زیادی خوب نیست 

این کارت فوق‌العاده اشتباه بوده و هست نباید از خودت بزنی همونقدر که دارین رو باید چیزی بخری اگه هم ن ...

من حس میکنم شست و شو داده مادرشوهرم مغزش روخیلی ادم خوبیها شاید قبولم داره اشتباهه ولی انگار جرعت نداره بگه

مگه نمیبنید حرفاشو؟گفتم بهش اول نیازای خودمونو باید تامین کنی بعد ب کارای دگ برس من مخالف نیستم ب پدرومادرت کمک کنی ولی اون خودشو منو برده پدرومادرش میدونه

خب یعنی جلوی مشاور نگم این اتفاق رو سر خرید هست؟!میخوشاتم توضیح بدم

چرا عزیزم کاااامل به مشاور توضیح بده همه چیو 

راهکار اونم داشته باش 

کارت اشتباهه باید حد تعادل رو نگه میداشتی عزیزم احترام زیادی خوب نیست

اخترام زیاد نبود بخدا

اول نمیرفتم نمیومدم کم میرفتم یهو دیدم شوهرم هرروز بخاطر حرفهای مادرش باهام دعوامیگیرا

من مثلا خودم رو ادم باسیاستی میدونستممادرشوهرم هرروز صبح شوهرم توعقد پیشن بودی بیدارش میکرد میبرد ب ...

😐😐کاش همون اول سره این اشتباها وای میستادی عزیزم اگه کوتاه نمیومدی یا همونجا می‌فهمیدن تموم میکردن یا جدا میشدین انقد سختی نمی‌کشیدی الکی 

من حس میکنم شست و شو داده مادرشوهرم مغزش روخیلی ادم خوبیها شاید قبولم داره اشتباهه ولی انگار جرعت ند ...

مشاور باهاش صحبت کنه ان شاء الله بهتر میشه 

ولی اصلا انتظار نداشته باش زود خوب بشه کامل خوب بشه بلاخره شخصیتش شکل گرفته دیگه و یه زمان زیادی رو اشتباه زندگی کردین اگه خوب بود حتما تداوم بده هفته ایی 1 بار باهم برین حتما