2777
2789
عنوان

بیاید لطفا دی ماهمو خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 62 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا همیشه میگم چرا نرفتم هنرستان چرا فک کردم تو نظری برتری هست

منم خیلی پشیمونم مث خر تو گل گیر کردم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

وای نگو خواهر من با معدل ۲۰ اومدم تجربی فیزیک میشم۱۰با معدل ۱۲ بره تجربی که دیگه ههیییچ

😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بخدا عین خر دارم زار میزنم😂😂

خیلی بده یعنی خیلیااااا من درکت میکنم 

حاجی چرا بچه رو میترسونید خب هر رشته ای بری هرچقدر زحمت بکشی نتیجت همون میشه هرکدومو میخوای هم میتون ...

نه دیگه اینی که میگی نیست

ببین تلاشی که برای رتبه ۱۶۰۰۰ تجربی میکنی رو برای هنر بکنی میتونی رتبه اول هنر باشی 

بجایی که ادم صدشو بذاره برا یه رشته ای که تهش کتک خور همراه بیمار بشه میتونه تو یه رشته ی بی هیاهو باشه

تازه میفهمی تو دنیا چه خبره😂تازه هفتم بودم میگفتم من خیلی باهوشم من دکتر میشم😂🤭

مامان منم همین نظرو راجبم داشت😂😂😂همه جا میگفت دختر من خانوم دکتر😂😂😂😂