2777
2789

اصلا موافق نیستم 

باید حق انتخاب میدادن که هرکس دوست داره مدارس تک جنسیتی بره و هرکی دوست داره مختلط

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

الان خارجیا چشم و دل سیرن دیگه مثل گوسفند به هم حمله نمیکنن؟چرا عزیزم اونا هم تو دبیرستانا و دانشگاه ...

دقیقا اگه مسلمون نبودیم و رابطه ازاد بود مشکلی نبود ولی وقتی نمیشه رابطه داشته باشیم نمیشه مختلط هم باشیم 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من الان نمیتونم اصن با یه پسر ارتباط بگیرم

همین منظورم بود مثلا جامعه ما به خاطر این محدودیت ها بلد نیست جنس مخالف رو درک کنه سو تفاهم ها به دعوا کشیده میشه 

یا مثلا من دقت کردم اون دخترایی که ارتباطی با پسرا نداشتن یهو به دانشگاه که میرسه ولع و مسخره بازی هاشون اوج میگیره هعی میگفتن وایی دانشگاه پسر داره 

در صورتی که واسه من عادی بودچون تو بچگی تو کوچه با پسرا بازی میکردم تو دانشگاهم ضایع بازی درنیاوردم و اصلا سمت هیچ پسری نرفتم

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
خیلی خوب ومعمولی بود از چهارم حجاب گرفتم من مشکلی نداشتم

کدوم کشور بودین ؟ 

اگه دوست ندارین ،نگید

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
زور گفتن به شخصیت ادم برمیگرده نه جنسیت

نه :/ پسر زور بازوش بیشتره خیلی جاها میتونه کارو دربیاره 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من خودم دبستان که بودیم همو به 0شم خواهر برادر میدیدیم کلا فضای خوبی بود تا پنجم ولی ششم جدا کردن اونا رو فرستادن یه جای دیگه 

چون ین 15 تا 18 سالگی دوران بلوغه به نظرم اینکه تفکیک جنسیتی بین دانش اموزا باشه بهتره 

لایک نکن