لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه لااقل ابتدایی تک جنسيتی نبود خوب میشد همین جدایی ها باعث میشه بعضیا ندید پدید و هول بار بیان دو ...
دقیقا من الان نمیتونم اصن با یه پسر ارتباط بگیرم
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
من که مخالفم توی مهد کودک و پیش دبستانی پسرهای شیطون و بی ادب را نمیشه تحمل کرد چه برسه دبستان . فامیلمون معلم ابتدایی بود می گفت دنیای پسرها و دخترها زمین تا آسمون با هم فرق داره و برای هر کدوم باید کلاس را یک جور اداره کرد
مشخصه الان یهویی تو راهنمایی اینکارو بکنی میشه بی جنبگی ولی اگه ابتدایی باهم باشن این چیزام اتفاق نم ...
ابتدایی هم نمیتونن چون پسرا قدرتشون بیشتره زور میگن
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید بخاطر اینه که چنین چیزی واسشون پیش نیومده مثل این میمونه ک ی گله گوسفند تشنه و بیاری کنار آب خب ...
الان خارجیا چشم و دل سیرن دیگه مثل گوسفند به هم حمله نمیکنن؟چرا عزیزم اونا هم تو دبیرستانا و دانشگاهاشون روابط آزاد خیلی دارن فقط براشون عادیه والا ما این روابط رو برنمیتابیم