2777
2789
کنجکاو شدم بدونم کیه صب کن برم انلاینی ها رو ببینم🤣

تگش کردم 

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واقعا رانندگیم عالیه خیلی وقته میرونم ولی مثلا اصولو رعایت نمیکردم اینکه فاصلم با کانال چقد باشه ...

خداکنه

از دیروز ک برگشتم بابا و داوشم برام ابرو نذاشتن😂

فقط بقالی سر کوچه فک کنم نفهمیدم من رد شدم😂

خانواده ابرو بری دارم

کاش خانوادم باکلاس بودن تو کار همدیگ دخالت نمیکردن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

عکس بزارین دیگه یکم از عشقتون عشق کنیم🥺

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔

یه روز منم میام اینجا اسکرین با شخص مورد نظر می‌زارم صب کنید فقط😂🔪

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

خداکنهاز دیروز ک برگشتم بابا و داوشم برام ابرو نذاشتن😂فقط بقالی سر کوچه فک کنم نفهمیدم من رد شدم😂خ ...

وای🤣

اگه بگن کوه می کنی یا به یه سریا دوباره اعتماد می کنی می گم کلنگ دارین یا با دست بکنم؟!🌱»

همسرم ازدنیارفتن عزیزم!

واییی بخشید عزیزم🫢خدابیارمزتشون🥲

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
@msmgh چرا درخواست دوستی دادی؟؟؟؟؟

@niniyar_5    

@niniyar_5   این آقا چرا مزاحم کسایی میشه که گفتن مجردن!

@msmgh    

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

خاک بر سرش نیومدک نیومد 

خبر تو بیارن الهیییی🗣🗣🗣

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟