2777
2789
میشه با مدرک ثابت کنید حرفتون رو؟؟

عزیزم اعتبار دانشگاه هم به تلاش دانشجو برمیگرده!

کسی که تلاشش بیشتر باشه لیاقت گرفتن مدرک و ورود به دانشگاه های تاپ و معتبر تر رو نداره؟و نباید فرقی بین این دو باشه؟

درسته که الان یه سری بی سوادا بیشتر رو کارهای مهم هستن اما موضوع تاپیک اعتبار هست و دید بهتری نسبت به یه سری دانشگاه ها وجود داره

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چم.منم پیام‌نور خوندم‌.کار خاصی هم‌نشد بکنم باهاش

وااا یعنی چی کار خاصی نشد مثلا آزمون استخدامی قبول شدین و کفتن نه چون مدرکتون پیام نوره قبول نیست؟!

استارتر کی کفته معتبر نیست؟!؟!؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

فامیل ما با پیام نور وکیل شد

اون یکی کارمند شد

معتبره‌.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

ورودی بهمن تا چه تاریخی واسه ثبت نام وقت هست؟

۲۴ دی

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

معتبره 

درس خوندن همه اش هم به نوع دانشگاه ربط نداره خودت هم باید آدم فعالی باشی توی اون زمینه 

من پیام نور درس خوندم 

ارشدم رو هم از غیر انتفاعی گرفتم 

الان هم دارم کارهامو میکنم که آزمون صلاحیت حرفه ای بدم و مطب بزنم

زمان کارشناسی توی همون پیام نور یکی از بچه ها بود خیلی پسر فعالی بود همه کار می‌کرد 

موقع پایان نامه انقدر پایان نامه‌ی قوی و علمی داشت که از اتریش دعوتش کردن برای شرکت توی همایش های علمی و ....

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
نه اصلا ربطی نداره برا استخدامی مهم نیست کدوم دانشگاه درس خوندی و حتی معدلت چند بوده مدرک مدرکه فقط ...

دقیقا 🤦رشته مدیریت مالی میخام بخونم بعد گفتم مهر تغییر رشته بدم برم حسابداری