2777
2789
آره دقیقامن یه مدت آزمایشگاه میکروب بودم خوب بود که باردار شدم ول کردم بعد چند سال کارمند یه شرکت خص ...

چه میشه کرد خدارو شکر بازم حداقل مدرکا رو داریم شاید یه جایی موقعی تصمیم دیگه گرفتیم به کارمون بیاد وضعیت اکثر رشته ها تو این خرا..ب شده همینه از طرفی من حتی دانشگاه هم نمی‌رفتم سرمایه ای نداشتم و ندارم که بزنم تو کار آزادی چیزی 

قوی بودنی که داری میگی نهایتا ۶ ماه از درس دور بمونی همش از سرت میپره من که دولتی بودم چی دیدم ؟ حتی ...

وقتی رشته‌ی درستی انتخاب نکنی میگی چی دیدم؟بعد میری توی جامعه کاملا فرق ادم تحصیل کرده با نکرده رو متوجه میشی اگه تو راه درستشم باشی جذب درامد میکنی

دانشگاهی که علم براش بی اهمیته و فقط به پول اهمیت میده ، اکثر استاد هاش هم ناراضین ازش به چه دردی میخوره؟

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی رشته‌ی درستی انتخاب نکنی میگی چی دیدم؟بعد میری توی جامعه کاملا فرق ادم تحصیل کرده با نکرده رو م ...

من خودم تو دانشگاه دولتی بودم تا موقعی که فارغ تحصیل شدم خود استخدام ۳ تاشون از شغل استادی هم استعفا دادن و رفتن توی علوم تحقیقات و جاهای دیگه همش حرفه اون سوادی که داری میگی دروس تئوری به مرور زمان فراموش میشه اونی که آدم یاد میگیره اون خط فکریه که یه سری درسا به آدم دادن و مهارت های عملی رشته سواد داشتن بد نیست اما بی سوادی به نوع دانشگاه بستگی نداره همون واحدهایی که ما خوندیم توی رشتمون بچه های آزاد و پیام نورم همون واحدارو پاس کردن همون مطالب رو 

بخدا استرس گرفتم همه میگن معتبر نیست نمیدونم ورودی بهمن میخام برم

برو به حرف کسی گوش نده درکنارش سعی کن خوب درساتو بفهمی بعدم اگه نرم افزاری چیزی داره که باید یاد بگیری درکنار ادامه درست برو یادش بگیر خیلی ها دانشگاه خوب درس خوندن اما کاری بلد نیسن الان دیگه هیچ دانشگاهی معتبر نیست ماها که مجازی بودیم چی بگیم😂

من خودم تو دانشگاه دولتی بودم تا موقعی که فارغ تحصیل شدم خود استخدام ۳ تاشون از شغل استادی هم استعفا ...

پیام نور و آزاد خیلی هاشون با تقلب جلوی روی معلم و نمره دادن ها پاس میشن(بازم میگم اکثرا اینطورین اون چند درصد اندک هم کسایی هستن که میخواستن بخونن قبول نشدن*) لطفا زحمات خودتون رو با یک سری مقایسه نکنین

پیام نور و آزاد خیلی هاشون با تقلب جلوی روی معلم و نمره دادن ها پاس میشن(بازم میگم اکثرا اینطورین او ...

شما دکتری که آزاد خونده رو با دکتری که دولتی خونده مقایسه کن

کدوم بیشتر کارشو بلده

عزیزم اعتبار دانشگاه هم به تلاش دانشجو برمیگرده!کسی که تلاشش بیشتر باشه لیاقت گرفتن مدرک و ورود به د ...

خودم یه دانشگاه بزرگ و دهن پر کن درس خوندم (یکی از شاخه های مهندسی)ولی واسه شغل‌م واقعا تلاش و مطالعه آزاد و دوره های آزادی که رفتم باعث جلوافتادنم شد وگرنه اسم و مدرک اون دانشگاه اصلا مهم نبود واسشون!  ، اطرافیانم هر کدوم پیام نور بود بخصوص رشته حقوق همه وکیل شدن چون میگفتن خودخوان هست درس هاشون و منابع امتحانیشون کتاب هست.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خودم یه دانشگاه بزرگ و دهن پر کن درس خوندم (یکی از شاخه های مهندسی)ولی واسه شغل‌م واقعا تلاش و مطالع ...

بازم بستگی داره

میتونم نقدی راجع به امضاتون داشته باشم؟

بازم بستگی دارهمیتونم نقدی راجع به امضاتون داشته باشم؟

بله بفرمایید.🌹

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بله بفرمایید.🌹

متشکرم

چون بیان کردین که بر خلاف نظرم هستید ریپلی نزنین میگم

من خودم خیلی چیزهارو از تجربه به دست اوردم ولی گاها اشتباه شده چون برداشت اشتباه صورت گرفته سر اون تجربه 

به نظرم بهتره همه‌ی ما نظرات مخالف خودمون رو بشنویم ، بسنجیم و در صورت درست بودن حرف طرف مقابل اون رو بپذیریم و تجدید نظر داشته باشیم 

چه میشه کرد خدارو شکر بازم حداقل مدرکا رو داریم شاید یه جایی موقعی تصمیم دیگه گرفتیم به کارمون بیاد ...

کاش میرفتیم لاین های آرایشگری که به شدت پولسازم هست

انشالله موفق باشین

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
متشکرمچون بیان کردین که بر خلاف نظرم هستید ریپلی نزنین میگممن خودم خیلی چیزهارو از تجربه به دست اورد ...

ممنون از نظرتون،کاملا درسته🌹🙏🏻

بشخصه ادم منطقی هستم ؛و قبلا نظراتی داشتم که الان خیلی فرق داره نظرم با اون موقع ! گاهی پیش میاد کسی پست های چندسال پیشم رو‌لایک یا ریپلای میکنه واقعا تعجب میکنم ! اول جا میخورم که واقعا همچین نظری دادم!!! ولی خوشحالم که گذر زمان باعث تقریبا پخته تر شدنم شده و ثابت نموندم!

یادمه این قسمت امضام واسه موقعی بود که درمورد یه تاپیک با موضوع اشنایی قبل از ازدواج بود چنتا کاربر داشتن اذیت میکردن با ریپلای های ازار دهنده.! و خیلی پیش اومده یه نظر اشتباه رو‌ بزور میخوان تحمیل کنن افراد!!

ممنون از نظرتون،کاملا درسته🌹🙏🏻بشخصه ادم منطقی هستم ؛و قبلا نظراتی داشتم که الان خیلی فرق داره نظر ...

ممنونم

درسته نظرات اشتباه با قضاوت های سریع خیلی وجود داره اما ادم های کمی هم هستن که از سر مهربانی یک چیزی رو بیان میکنن

بسیییاار کمیاب

ممنونمدرسته نظرات اشتباه با قضاوت های سریع خیلی وجود داره اما ادم های کمی هم هستن که از سر مهربانی ی ...

بله کاملا درسته🌹🙏🏻