2777
2789
ازخداش .اون موقع هم دیدهمه به من یه جوردیگه میشه درست زندگیم ازتو بده ولی ازبیرون یه جوری ساختم عالم ...

راضی نمیشه پولش رو ثبت نام کنه جاش برات

من راستش در این شرایط  بودم نمی‌رفتم  ولی خورت با توجه به شرایط باید تصمیم بگیری

راضی نمیشه پولش رو ثبت نام کنه جاش براتمن راستش در این شرایط بودم نمی‌رفتم ولی خورت با توجه به شرا ...

متوجه خط اول نشدم .ازخداش من بگم نمیرم ولی پولش رو بده نمیده اون از1میلیون بیشتربهم نداده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه جوری با زبون راصی اش کنی برات مکه ثبت نام کنه بعدا بچه ها بزرگتر شدن بری

به هرحال اگه مکه میره و اعتقاد داره بهتره بدونه زنش ازش به حق راضی نباشه حج قبول نیست

ولی نه با لجبازی با زبون خوش 

یه جوری با زبون راصی اش کنی برات مکه ثبت نام کنه بعدا بچه ها بزرگتر شدن بریبه هرحال اگه مکه میره و ا ...

اعتقادنداره اول به خاطرپدرش میره بعدش برا مردم بگن این پولدارفلان

اونجا اعمال انجام میدی بچه این وراون ورنره .یا میخوابیدین توصحرا.غذا چه طورمیدادن

عزیزم صحرا نیست ،داخل چادر هست ،ولی برای انجام اعمال باید مسافت زیادی پیاده روی کنید برای رمی جمرات ،بچه ها اذیت میشن ،باز خودتون میدونید ،باشرایط که اونجا هست این قضیه غیر ممکن نیست ولی واقعا سخته ،بخصوص اگر گرما شدید باشه .