2777
2789
اتفاقا یه تااپیک دارم من در مورد همین حقوق برابر یه سریا جوری پریدن بهم که من شک کردم اینا واقعا خان ...

زن های طرفدار حقوق مرد همون زنهای کلفت نمای محتاج مرد 

همون مرتجع های فشن ک بندگی مرد رو میکنن

کسایی ک اگ بری توو بطن زندگیشون حتی اگ ب شوهرشون زور میگن میبینی ترس از دست دادنشو دارن چون خودشونو پوچ و مرد رو تمام و کمال میبینن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واا تو هم از اون دسته زنهای طرف حقوق مردی؟؟؟زن و مرد باید ب تساوی و برابری برسناتفاقا زن مستقل زنی ر ...

میگم از وقتی خانما شاغل شدن به اسم تساوی حقوق دنگ دنگ رو مطرح کردن مردا

بعد الان خرج های خودشون میندازن گردن زنا!

اوکی؟!

این برابری نیس!

بی غیرتی بیداد میکنهاز وقتی خانما شاغل شدن و واژه تساوی و حقوق برابر رو به دنگ دنگ بسط دادن این شد ز ...

نه عزیزم .. مستقل شدن خانوما ربطی به لوس شدن آقایون نداره .. از بس دخترا خودشونو دم دستی کردن و عزت نفس و حیا رو فراموش کردن پسرا فکر کردن خبریه و پرنسس شدن

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

برابری زن و مرد درسته 

اما یه عده از پسرا از برابری زن و مرد بد برداشت کردن 

یه پسره میگفت برابری یعنی حقوق و وظایف برابر 

یعنی همون جور که مرد جنگ میره زنم جنگ بره

همون جور که موقع طلاق مرد مهریه میده زنم مهریه بده

همون جور که مرد سرکار میره و پول میاره تو زندگی زنم  سرکار بره و پول بیاره تو زندگی 

کاربری دست دو نفره

اره دیگه.جیره خوری و دوست دارن

جیره خوری توو سری خوری

اینا اوج هنرشون آقاااییی جوووونممم میشهههه خواهش کنم دو ریال بدی ب خاااانومیت بره واسه ات خوجل کنههه لوووفن؟؟؟

یا دیگه خیلی گنگش بالاس میگه پول میدی یا بزنم لهت کنم میدونی ک مهریه چقدره؟

خب الان مگه بحث این بود بعدم رل زدن سگش شرف داره به اون بی غیرتیایی که واسه دو ساعت میرن صیغه میکنن ...

در پاسخ قبلی، بدون اذن پدر منظورم بود نه بدون اذن همسر

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

جیره خوری توو سری خوریاینا اوج هنرشون آقاااییی جوووونممم میشهههه خواهش کنم دو ریال بدی ب خاااانومیت ...

البته اون دوستمون هم نظر ما بودن.ولی هستن کسایی ک این عقیدرو دارن و واقعا اویزونن

رل زدن از روی هوا و هوس هست و حتما گناه و حرامه.صیعه شرایط خاص خودش رو داره ، زن بی شوهر می تونه خود ...

عع پس از نظر شماااذ از روی هوا هوس صیغه کردن اوکی و مشکلی نداره چون عده داره و نفقه داره حق و حقوق داره 

این فقط داره صورت مسئله رو پاک میکنه تهش از روی هوا هوس بوده ولا غیر حالا هرچی که شرعی بوده اما انسانی نبوده 

حالا از طرفی آدماییم پیدا میشن که باهم رلن اما بسیار عشقشون پاک و تمیز قراره نیست همه رو جمعه ببندیم‌

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
رل زدن از روی هوا و هوس هست و حتما گناه و حرامه.صیعه شرایط خاص خودش رو داره ، زن بی شوهر می تونه خود ...

اره صیغه خیلی کار درست و پاکیه!!

دقیقا همون هرزگیه فقط چندتا ایه میخونن میگن محرم شدن

کاربری دوستم فعلا دست منه

اوه صدات اصن داره شیشه هارو میلرزونه😂عمو تو هر وقت یادگرفتی وسط بحث خانوما نپری تو جایی که همه خانو ...

اینجا مختلط هست. مباحث خصوصی نیست وگرنه تاپیک عمومی نمیشد. اینجا بقول یکی از مسئولان تحت نطارت هست. صرفا تبادل نطر. از نطر شما اشکالی داره؟؟؟

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️