2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وضع مالیش اونجوری نیست ک بگم میلیاردی سرمایه داره خونه و ماشین فلان ن .ولی درآمدش ماهه کم کم ۳۵ که ه ...

من با همسری که خیلی کمتر از اینا بود و انسان بود ازدواج کردم و الحمدلله خیلی راضی ام

ایشونم دوست نداشت من کار کنم و منم از خدام بود!

اسم کار کردن زن متاهل استقلال نیست بیگاریه... نصف روز مار و نصف روز خانه داری و بچه داری و مهمون داری و ... چی باقی میمونه از آدم؟

اصلا توی زندگی متاهلی استقلال معنی نداره

هرچی هست برای هر دو نفره

حالا کار ندارم به کسانی که یا شوهر به درد نخور دارن، یا شغل خاص یا توان فضایی!

عزیزم این آدم همه رو داره .آخه جدیدا میبینی چقد فاز دختر مستقل و اینا هست . اینارو ک میبینم احساس می ...

بدون همراه و همدم، زندگی با تمام ثروت و استقلال از نظر من کم داره

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

عزمزمه قصدمن بی‌احترامی به شما نیست ولی شما از روی تجربه میگی؟ یا کسی و دیدی با این شرایط از زندگیش ...

تجربه وخیلیادیدم البته بایدطرف بشناسی طوری نباشه فردابری   توزندگی اذیتت کنه یاازنظرپول تومضیقه باشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بنظرم اگر مردی نصیبت بشه ک خوبه و دوستت داره خیلی بهتره . اون اصلا ازت نمیخواد ک مستقل باشی و کار ک ...

من باشم قبول میکنم و در سایه ی مردی ک خوبه و دوستم داره اگر خواستم مستقل هم میشم ، چون اون حمایتم میکنه  . نخواستم نمیشم . مطالعه میکنم کلاس میرم . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
اره عزیزم بدون منت یعنی واقعا بنظرت پشیمون نمیشم

والله نمیدونم شرایط شغلی که خودت داری چیه اما به نظرم برا زن خونه و کنار بچه ها بودن از همه بهتره، بازم بستگی به شرایط و اخلاق همسرت داره که پشیمونی برات ایجاد نشه

اگر شوهرت باشه ک اصلا نیازی به کار کردن نداشته باشی از نظر مالی . چی؟فقط یکی و میتونی انتخاب کنی شما ...

من بودم کارم تعطیل کردم 

بنظر من وقتی مرد از لحاظ مالی اوکی هست نیازی نیست زن کار کنه زن چون مسولیت خانه و بچه داره و اگر بخواد بره سرکار تحت فشار که باشه زود خسته و پیر میشه ...

بنظرم که زن باید به خودش رسیدگی کنه  تا طراوت و شادابی خودش حفظ کنه  

من با همسری که خیلی کمتر از اینا بود و انسان بود ازدواج کردم و الحمدلله خیلی راضی امایشونم دوست نداش ...

بالاخره یکی پیدا شد که واقعیت زندگی و بگه بخدا توی سایت به هر کی میگی میگه شوهر بده و فلانه و بهمان کلا زندگی و ازدواج از چشم آدم میندازن