2777
2789
ممنونم 🌷 انشالله خداوند صلاحم در رسیدن بهش بزاره ممنونم 🌷 🌷 🌷 شما هم غصه زندگی هاتون نخوریت دو ر ...

میدونی من خیلی حسرت می خورم و هر روز استغفار می گم کاش از خدا یه شوهر مومن می خواستم شوهرم از اول هم اهل نماز نبود کاش خدا منو ببخشه

ولی اگه انتخابت اشتباه باشه بیشتر حسرت می خوری وهی خودتو سرزنش می کنی ولی اگه بسپاری به خدا و نشد می ...

آنوقت دیگه حسرت چی میخوری؟ اینکه معتاد و بد اخلاق؟ 

باور کن من زندگی هایی معمولی که خدا قیمتشون کرده میبینم اکثرشون جر وبحث دارن هیچ زندگی گل و بلبل نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی من خیلی حسرت می خورم و هر روز استغفار می گم کاش از خدا یه شوهر مومن می خواستم شوهرم از اول هم ...

اینکه نماز نمیخونه خیلی بده 

منم اونی میخوام نماز نمخیونه ولی خانم مقید و مذهبی میخواد

پشیمون از چی؟

از انتخابت

یه وقتایی یه چیزایی صلاح آدم نیست 

تو فکر میکنی ایمون دهن باز کرده این آدم فرشته ازش اومده بیرون ولی تو با اون آدم زندگی نکردی که بدونی چجوریه 

الان داری میگی که هر کار کنه جز خیانت تحمل میکنم ولی اگه معتاد باشه مثلا کتک میخوری امنیت جانی نداری و همین ممکنه باعث خیانتم بشه بخاطر اون پول مواد زندگیتونم بزاره بفروشه

اینقدر رویایی راجب افراد فکر نکن هر چی کمتر ازشون توقع داشته باشی تو رویارویی باهاشون از اونور کمتر باورا و حس خوبی که بهشون داری خراب میشه 

نمیگم همه اینجورین ولی میگم کاری که بخاد بشه بدون دعا و جنبل جادو ام میشه 

این چله و اینا ام فقط یه وسیله برای اینکه خدا بیشتر صدات و بشنوه ولی به زور خواستنش واقعا تنها ضررش برای توعه 

تو بگو هر چی برام خیره بشه 

اینجوری ببین بهترین آدم میاد سر راهت چه این آدم باشه چه نباشه ولی حس خوب و خوشبختیت حداقل تضمین میشه

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

آنوقت دیگه حسرت چی میخوری؟ اینکه معتاد و بد اخلاق؟ باور کن من زندگی هایی معمولی که خدا قیمتشون کرده ...

دیگه الان اکثر زندگی ها همینه همش خیانت وطلاق 

این از نشانه های آخرالزمانه هست

اینکه نماز نمیخونه خیلی بده منم اونی میخوام نماز نمخیونه ولی خانم مقید و مذهبی میخواد

خیلی بده که نماز نمی خونه آدم بی نماز به هیچی مقید نیست یعنی از خدا نمی ترسه 

امکانش که هست، ولی لعنت خدا هم در دنیا هم آخرت بر کسی که میره دعا بگیره و دعانویسی که براش دعا میزنه

شما فکر کن از یه پسر متنفرررررررررری یعنی حالت ازش بهم میخوره اون بره دعا بگیره برات تا به خودت میای میبینی زنشی تو خونشی،،،قبول داری این اتفاقو؟؟؟

یا ازدواج کردی یه زن از شوهرت خوشش میاد دعا بزنه شوهرت عاشقش بشه

همیشه اینجور مواقع خودتونو جای طرف مقابل بزارین...

حالا جدا ازینکه خود خدا هم قهرش میگیره که سمت شیاطین رفتین

از انتخابتیه وقتایی یه چیزایی صلاح آدم نیست تو فکر میکنی ایمون دهن باز کرده این آدم فرشته ازش اومده ...

آره ممنونم ولی با این فضای مجازی و زمونه الان همونایی هم معمولی رفتم سر زندگیشون در حال خیانت و... هستن دیگه زندگی ها مثل قدیم نیست بنیان خانواده ضعیف شده متاسفانه 

آره ممنونم ولی با این فضای مجازی و زمونه الان همونایی هم معمولی رفتم سر زندگیشون در حال خیانت و... ه ...

همه چی به ذاته باور کن یه درصدیش برمیگرده به اون ماهر بودن طرف مقابل تو گول زدن ولی بخش عمدش به ذات خود آدم برمیگرده که وجدانش قبول کنه که خیانت کنه

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

ولی محیط بی تاثیر نیست 😓

تاثیرش کمتر از ذات درونی ادمه