2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون چجوری از بین میبره؟

سخته خیلی سخت چندین جلسه باید خونده بشه بابام دیگه پیر شده بهش میگیم دیگه  در  این موارد کاری نکن ولی گوش نمیده آخه روی خودش اثر میزاره و عصبی شده اخیرا  واغلب اجنه رو با چشمش میبینه چو افراد جن زده هم زیاد میان

32غریبه

من فک کردم کم سنی.

عزیزم شما ماشالا عاقلی.

همه چیو بسپار به خدا بگو خدایا هرچی خودت صلاح میدونی همونو میخوام بگو خدایا راضی ام به رضای خودت ،اونوقت ببین چه قشنگ واست میچینه.

من خودم چهار سال عاشق بودم فک میکردم بدون اون حتی نمیتونم نفس بکشم ولی با کسی دیگه ازدواج کردم و الان دوتا بچه دارم و شوهرمو با دنیا عوض نمیکنم و الان میفهمم که عشق واقعی ینی این

متاسفانه ایتقدر دوستش دارم که از خدا فقط همونا میخوام دیشب خواستگارم اومده بود صحبت کنه نمیخواستم ل ...

بازی نکن با زندگیت و آیندت مگه به قسمت اعتقاد نداری؟پس اگه مال تو باشه خودش میاد جلو اینجوری که تو پیش میری بعدش فقط پشیمونیه اینو تضمین میدم بهت

در هر صورت انشالله هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد برات عزیزم زیاد مغز تو درگیر این چیزا نکن از زندگیت میوفتی خیلی فرصتایی که میتونه باعث پیشرفتت بشه رم از دست میدی 

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

من فک کردم کم سنی.عزیزم شما ماشالا عاقلی.همه چیو بسپار به خدا بگو خدایا هرچی خودت صلاح میدونی همونو ...

از حسرت خوردن تو زندگی میترسم 

چون اگه دوستش نداشته باشی دست دلت برا غذا درست کردن هم نمیره 

بله ،معتاد وبیکار وبد اخلاق شد اصلا یه آدم دیگه ای شدزمانی جونش به جونم بسته بود

حالا خوبه حسرت نمیخوری 

اعتیاد خیلی ها دیدم دارن متاسفانه دوره زمونه بد شده چشم هم چشمی زیاد شده 

افرادی که جن تسخیرشون کرده دیگه

ممنونم 🌷 انشالله خداوند صلاحم در رسیدن بهش بزاره ممنونم 🌷 🌷 🌷 شما هم غصه زندگی هاتون نخوریت دو روز دنیا ارزش غصه خوردن نداره خدا روشکر کنید که به عشقتون رسیدن و حسرت نرسیدن نمیخورین

از حسرت خوردن تو زندگی میترسم چون اگه دوستش نداشته باشی دست دلت برا غذا درست کردن هم نمیره

ولی اگه انتخابت اشتباه باشه بیشتر حسرت می خوری وهی خودتو سرزنش می کنی ولی اگه بسپاری به خدا و نشد می گی به صلاحم نبوده که نشد 

از حسرت خوردن تو زندگی میترسم چون اگه دوستش نداشته باشی دست دلت برا غذا درست کردن هم نمیره

اینا همش چرته.

منم همسرمو دوسنداشتم .یادمه روز عقدم راحت خوابیده بودم همسرم زنگ زد گفت کجایی چکار میکنی گفتم خوابیدم گفت بجای اینکه بری آرایشگاه گرفتی خوابیدی ینی بزور بلند شدم رفتم آرایشگاه، هییییچ شوقی نداشتم واسه ازدواج باهاش اما الان جونم به جونش بستس