2777
2789
عنوان

بنظرتون به روی شوهرم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 95 پست
باید رفتار حساب شده داشته باشیچون شرایط شما حساسه، ممکنه با ی تلنگر باز خراب شهاز طرفی شما تا یچیزی ...

الان منتظرم بیدار که شد صبحونه خورد غیر مستقیم بپرسم ک این شماره ک میگفتی نمیشناسی خب اون زمان بهش پیام داده بودی وتماس

ایا یادت نیومد کیه ذهنم درگیره این ماجراس خواهشا حقیقتو بهم بگو

(اینطور میخوام بهش بگم بنظرتون خوبه؟

چون بعد این ماجرا مطمئنم تاچند روز حالم داغونه واینطور غیر مستقیم گفتنش باعث میشه طرفم حرفایی بزنه ک ...

اگه یه حرفایی بزنه بیشتر شک کنی چی برو با مشاور حرف بزن 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا متوجه نیستن کرم داری واژه خوبی نیست! هر کسی باشه، ذهن مشغولی میگیرهالکی فاز برمیدارن

آره واقعآ دور از ادبه به یکی بگی کرم داری 

تازه طلبکارم میشن آدم متاسف میشه واقعا درک وشعور یه عده رو میبینه

بهترین دین انسانیت

اصلا متوجه نیستن کرم داری واژه خوبی نیست! هر کسی باشه، ذهن مشغولی میگیرهالکی فاز برمیدارن

اها بعد یکی نفرین کنه خوبه؟!

یا فحش بده اون خوبه!

صرفا پون حالش بده!!!!

ما مسئول حال خراب ایشون نیستیم والا

متاهل🧸

چون بعد این ماجرا مطمئنم تاچند روز حالم داغونه واینطور غیر مستقیم گفتنش باعث میشه طرفم حرفایی بزنه ک ...

اگه شرایط مالیت اوکی هست بشدت روانشناس رو بهت پیشنهاد میدم 

دنبال آرامش میگردی اونام میتونن آرومت کنن 

اگه خواستی بگو شماره یه مشاور تلفنی رو برات بفرستم 

برای خودم خیلی کمک کننده بود

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
اگه یه حرفایی بزنه بیشتر شک کنی چی برو با مشاور حرف بزن

بیشتر شک کنم؟ چ حرفایی مثلا بزنه؟؟من ته ماجرارو فهمیدم ولی خب مثلا میخوام یطوری غیر مستقیم بفهمه ک یه بویی حس کردم 

الان منتظرم بیدار که شد صبحونه خورد غیر مستقیم بپرسم ک این شماره ک میگفتی نمیشناسی خب اون زمان بهش پ ...

بنظرم برو با ی مشاور حرف بزن 

سر صبحی هر چی بگ بازم تو ته دلت شک داری

باید این مشکل ذهنی رو از ریشه بررسی کنین 

شما اعتمادت از بین رفته، اگ درستش نکنین اذیت میشین 

اگ حدست درست باشه و مجبورش کنی ب دروغ 

به هردوتاتون صدمه زدی

با ی مشاور صحبت من

والا چیزی بهش نگفتمگفتم نفرین نکن برمیگرده به زندگی خودت قرارم نیست چون حالش خوب نیست هر حرفی بزنه!! ...

عزیز من بهت بگم کرم داری واقعآ ناراحت نمیشی ؟

شما که ادب برات مهمه واقعآ جای تعجب داره به اون کاربر خرده نگرفتی بخاطر این لفظ زشتش!

بهترین دین انسانیت

اها بعد یکی نفرین کنه خوبه؟!یا فحش بده اون خوبه!صرفا پون حالش بده!!!!ما مسئول حال خراب ایشون نیستیم ...

عزیزم، اون کاربر نوشته کرم داری! خوشی زده زیر دلت! مستقیم توهین کرده،درصورتی که هرکس دیگ هم باشه نمی تونه اروم بمونه  تو این شرایط 

شما خودت بودی تو اعصاب خردی ماچ نمی فرستادی براش ک 

بعدهم حرف باد هواست، حالا خدا نشسته نفرین فلانی ب فلانی برسونه؟ 

بیشتر شک کنم؟ چ حرفایی مثلا بزنه؟؟من ته ماجرارو فهمیدم ولی خب مثلا میخوام یطوری غیر مستقیم بفهمه ک ی ...

نظر من اینه قبل گفتن با مشاور صحبت کنی چون ما علم نداریم که بگیم بگو چی میشه نگی چی میشه باز تنها کسی که ضربه میخوره ما خانما هستیم بی گدار به آب نزن الان که ته ماجرا رو عهمیدی قصد موندن داری باید به غفلت بزنی خودتو

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بنظرم برو با ی مشاور حرف بزن سر صبحی هر چی بگ بازم تو ته دلت شک داریباید این مشکل ذهنی رو از ریشه بر ...

من تاته ماجرا و فهمیدم وحتی با خود زنه صحبت کردم

ومثلا میخواستم غیر مستقیم بهش بگم نمیدونم بخدا مبهوت وگیج شدم

دوستان، توی پیام های متنی چون لحن طرف و چهره طرف دیده نمیشه و شوخی و جدی مشخص نیست احتمال سوئ برداشت زیاد هست 

واقعا از همدیگه به دل نگیرید 

به نظر من کاربرایی که با هم دعوا دارید بی دلیل توی یه چرخه منفی افتادید و هیچکدومتون آدمای بدی نیستید 

استارتر فقط زیادی حساس شده 

امیدوارم همدیگه رو ببخشید و دعای خیر در حق همدیگه بکنید 

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
من تاته ماجرا و فهمیدم وحتی با خود زنه صحبت کردمومثلا میخواستم غیر مستقیم بهش بگم نمیدونم بخدا مبهوت ...

نگاه تو همه چیو میدونی، و الان دنبال اینی ک یچیزی بهت بگه که به ارامش برسی، اعتمادت برگرده 

هر دوتاتون دنبال اینین 

برای همین میگم برین از ریشه درست کنین، اصولی! 

اگ ادامه پیدا کنه ب بی‌اعتمادی و شک تون، قطعا زندگس سخت تر میشه 

شما باید دوباره باور کنین اولویت همین، برای هم ارزش دارین، باید دوباره رابطتون بسازین