2777
2789

ربطی نداره اصن 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برونگرا تر از خودم ندیدم 

ی جا نمیتونم بشینم 

احساساتم اصلا نمیتونم تو خودم نگه دارم 

خیلی انرژی دارم دائما در حال ورج وورجم 

و اینکه اره خوشم میاد عکسامونو اینستا میزارم

و تو جمع هم با همسرم همینطورم البته با احترام و حریم توی جمع با خونه و تخت خاب فرق میکنه

من برونگرام اصلا دوس ندارم استوری کنم ـ

ولی شوهرمم برونگراست و دوس داره کم و بیش استوری کنه بقیه ببینن منم به خاطر شوهرم که ناراحت نشه ادد استوری میکنم ،

عشقمون و زندگیمو سفرامو غذا و پوشاک و ،،، رو دوس ندارم کسی ببینه ولی هنرامو و کارایی که خلق میکنم و جملات تو افکارم و ذهنیتم راجب یه سری چیزا رو استوری میکنم چون دوس دارم خودم رو ابراز کنم 

ربطی نداره اصن

یعنی برونگرایی همه زمینه هارو شامل نمیشه؟

منظورم اینه که خیلی برا هم دیگه استوری بزارن و خیلی جلوی جمه قربون صدقه هم برن😍😅

مگع اصولا یه ادم برونگرا دوست نداره احساساتش رو بروز بده ؟

جونم

من به یه دختر خانمی علاقه مند شدم چند سال پیش و اون اویلش که ذوق و شوق خیلی بیشتر بود همش خودم رو تو عروسی در حال رقص باهاش جلوی بقیه تصور میکردم.

همش تصور استوری گذاشتن باهاش رو میکردم .

این ها طبیعیه؟

چدن من خیلی وسواس فکری دارم و به خودم میگم که نکنه علاقت الکی بوده .

در صورتی که انگار این یکی از ویژگی های برونگراهاستگ

من به یه دختر خانمی علاقه مند شدم چند سال پیش و اون اویلش که ذوق و شوق خیلی بیشتر بود همش خودم رو تو ...

این درسته بله 

منم اینطوری بودم قبل ازدواج با شوهرم 

هنوزم ابنجوری ام چیزایی ک دوس دارم و تصور می‌کنم 

این درسته بله منم اینطوری بودم قبل ازدواج با شوهرم هنوزم ابنجوری ام چیزایی ک دوس دارم و تصور می‌کنم

ممنون .

واقعا دیوونه شدم با این فکرا و وسواس فکری...

همش با خودم درگیرم...