2777
2789

تو محیط دانشگاه گیر افتادم

شما فکر کن همش از خوابگاه بری دانشگاه دوباره برگردی خوابگاه شبیه زندون میمونه

شهرش هم کوچیکه هیچ جای خاصی نداره بری بگردی حال و هوات عوض شه مگر اینکه دوستای باحالی داشته باشه که به خاطر وجود اونا بهت خوش بگذره

خب نه اینکه دوستی نداشته باشم هستن ولی خب اینجوری نیست که همش پیش هم باشیم همش بریم بیرون 

اینکه بقیه بچه‌ها رو هم میبینم همش بیرونن همش کافه و رستورانن و... بیشتر باعث میشه حس کنم خیلی زندگی کسل‌کننده شده برام

واقعا احساس زندانی شدن تو این دانشگاه رو دارم دیگه حالم بهم میخوره از این محیط

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
انتقالی بگیر برو شهرت

کاش به همین راحتی که میگی بود

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم شهری اسی

چه فرقی میکنه

میفهممت قشنگ

هعیییی

خسته شدم دیگه🚶‍♀️