2777
2789
عنوان

تجربتون در زندگی متاهلی

197 بازدید | 26 پست

من همش احساس میکنم دارم خود ازاری میکنم، یعنی مدام فکرم دنبال اینه کی چی گفت من چی بگم 

واقعا دارم دیوونه میشم، بخدا همش هم حقه یعنی اون چیزایی که فکر میکنم اذیت و ازار و ناراحت کرذن من هست بقیه هم تایید میکنند، ولی من دیگ دارم نابود نابود. میشم. به دادم برسید اخه من چیکار کنم، الان داره موقعیت هایی که بقیه اذیتم کردن برای اونا پیش میاد منم مدام دلم میخاد نقشه بکشم، بخدا هیچ دلمم نمیادا ولی ذهنم مدام درگیره و ساعتها سردرد میگیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭

بابا بقیه بهم رهم نمیکنند خودم هم دارم خودم رو اذیت میکنم، به خودم حق میدم خیلی دل شکستن اما من چه غلطی بدنم احساس میکنم دارم نابود میشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متوجه نمیشم 

من به کسی هیچوقت آنقدر رو نمیدم ک بخواد چیزی بگه دلم بشکنه 

برامم مهم نیست کی باشه همونجا جوابشو میدم 

تهش چی؟ فوقش زیادی ک به درد نمیخوره رو می‌بوسم میزارم کنار

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
متوجه نمیشم من به کسی هیچوقت آنقدر رو نمیدم ک بخواد چیزی بگه دلم بشکنه برامم مهم نیست کی باشه همونجا ...

ببین من یهو نمیتونم جواب زن و مردی که همسن پدر و مادرم هستن رو بدم یا نمیتونم بزارم هرچیزی بگن، بخاطرش مدتها ذهنم درگیر میشه، میفهمی دارم نابود میشم نابود

ددردر ظاهر بیخیالم ولی در خلوتم مدام درگیرم💔

چرا عزیزم

من و چی میگی پس؟خوانواده ی شوهرم تو روم بهم گفتن خرابی 

گفتن زیادی سفیدی چشمات چون ابیه ترسناکه دختر باید پوستش تیره و چشم ابرو مشکی باشه 

چندبار شالم افتاده برگشتن دختراش گفتن وای چقدر بی حیا و خرابی تووو 

قلیون میکشم میگن معتاد

میخندم حرف میزنن میگن سبک

ول کن بابا من که دیگه اهمیت نمیدم نمیتونن مثل من باشن حسودی میکنن😂😂

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

من یه مدت خیلی فکرم اینجوری درگیر بود ولی خب دیگه بزرگ و عاقل شدم اینقدررررر آرامش اومد به زندگیم وقتی رهاشون کردم که پشیمون شدم چرا یکی دوسال من وقت گذاشتم برای فکر و خیال حرف اینو اون، خداروشکررر چون ناراحت نمیشم دیگه واسه هیچکس لذتی نداره حرف زدن و تیکه پروندن به من یا جوابش رو همون موقع میدم و میپرسم حرفت چه منظوری داشتی که طرف خجالت میکشه درست میکنه حرفش رو یا بیخیالشم کلا طرف برام ارزش نداره بخوام حتی نیم ساعت بهش فکر کنم

خیلی این آرامش رو دوست دارم و از خودم بابتش راضیم