2777
2789

همه دوستام‌کنکور قبول شدن حسادت کار خوبی نیست قبول اینکه یکی از دوستام ک از ششم باهم بودیم دانشگاه حقوق شیراز قبول شد🫠من نه بعد ی بار برگشت گفت وقتی تو این درس رو اینقدر شدی من قطعا بالاتر از تو نمره ام میشه

برای رسیدن به هدفت بجنگ💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا ناراحتی مگه خودت چی میخونی؟

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

دوره کارشناسی رو از چلغوز آباد هم بخونی مهم نیست اکثرا واسه ارشد میخونن دولتی قبول شن

من خودم حقوقم دانشگاه پیام نور میخونم خیلی راضی ام درضمن میگن اکثر قبولی های آزمون استخدامی و ارشد بعد از دولتی از پیام‌نوره تا آزاد و غیرانتفاعی 

پشت کنکورم🥲

حسابی بخون ان شاءالله قبول میشی 💪🏻🤍

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

منم نهمم از پایه هفتم اکثرا ریاضی تجدید میشدن منم همینطور امسال همکلاسیم ریاضیش خوب شد ۱۶ شد رفیقاشون ۱۱ یا ۱۳ شدن من ۷ شدم یکی از هفتم تا الان ۱۱ نشدم چون نخوندم البته بعد معلم برگشت بهش گفت تبریک میگم داری میری تجربی منم خیلیییی علاقه دارم از دیروز افسردگی گرفتم صبحی داشتم گریه میکردم 🥲💔واقعا نیاز داشتم و حسودیم شد

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹