2777
2789
عنوان

خانومای متاهل شما جای من بودین این عروسی رو میرفتین😞😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 65 پست
دقیقاواقعا بچه ست واقعا نمیدونم چطور با ۳۲ سال سن میتونه انقدر لوس باشهمن میخواستم برم برای هصرونهحت ...

پیش میاد عزیزدلم میگذره مثل ماها پخته رفتار نمیکنن آقایون صبح یه صبحانه خوب باهم بخورید یکم بحث رو باز کن و سوال واینا بپرس که تا شب عادی بشه رفتاراش

ان شالله ابن دوران سخت روهم میگذرونید عزیزم تو دوره امتحانا واقن ادم کم اعصاب مبشه . ولی یه نکته خوا ...

خانوادش خیلی ماهن

ولی خب به قول شما هر چی باشه بازم تو دلشون طرف اونو میگیرن حتی اکه به ظاهر نگن

من خیلی بی تجربم

خیلی اخساسی تصمیم میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیش میاد عزیزدلم میگذره مثل ماها پخته رفتار نمیکنن آقایون صبح یه صبحانه خوب باهم بخورید یکم بحث رو ب ...

حس میکنم غرورمو میشکونم با این کار

هوا برش میداره فکر میکنه چون داد و بیداد کرده من ترسیدم ازش

از خود راضیه از بس😏

نه غرور تو زندگی زناشویی معنایی نداره درواقع بزرگی خودت رو ثابت میکنی عزیزم

اخه من بهش ناراحتیمو ابراز کردم

بعد برگشت بعم گفت نه من به تو کار دارم نه تو به من کار داسته باش

وافعا این حرفش ناراحتم کرد

اگه قرار بود کارب بخ هک مداشته باشیم مریض بود که ازدواج کرد

اخه من بهش ناراحتیمو ابراز کردمبعد برگشت بعم گفت نه من به تو کار دارم نه تو به من کار داسته باشوافعا ...

توعصبانیت اینقد بی منطق میشن مردا که حد نداره بعدم زود فراموش میکنن حرفشونو که چه حرف بدی زدن.ولی ما خانوما تا قیامت یادمون نمیره

شما بهونه الكي اوردي

و صبوري نكردي..

حااا يك شب به شما بي محلي كنه و سراغت نگيره.

ما زنا شوهرا ك هي نبايد بلوليم توي هم..

حق داريم توي دل و ذهن خودمون بهم بريزيم

طرف مقابل هم بايد درك كنه و غار تنهايي رو بفهمه.

صبر ميكردي فردا و يك وقت مناسب گله ميكردي.

گفتي درست سنگينه و فشار روته.

ما يا يك بچه ارشد خوندم ٤ صبح ميرفتم توي سرما ماشين ميشستم ك نخوابم درس بخونم..

درس خوندن نياز به همراهي داره

ولي نه اينكه ازش قول بسازي ك شرايط خاصي بخواي

💕

اتفاقا عزیزم همسرت هم به خاطره اینکه از صبح تا غروب تو اتاق بودی و کنارش نبودی ناراحته وقتی میگه نه تو کاری به من داشته باش نه من بهت کاری دارم در واقع داره از حرص و ناراحتی اینو میگه که تو بهم توجهی نداشتی اینجور مواقع جواب نده به جاش بغلش کن