2777
2789
عنوان

خانومای متاهل شما جای من بودین این عروسی رو میرفتین😞😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 65 پست

شما باهم آشتی میکنید و یادتون میره ولی اگ عروسی نری هم پشیمون میشی هم باید جواب بدی ب بقیه ک چرا نرفتی. قشنگ تیپ بزن آماده شو. سر ب سر شوهرت هم نزار دعوا شدید تر شه. برید خوش بگذرونید دنیا دو روزه

خیلی لوسهو جالبه در برخورد با بقیه خیلی جدیهانگار نه انگار همین پسر لوسیه که سر ناهار قهر میکنه

تو که لوس تری دختر خوب، بدبخت که صدات کرده خودت نرفتی اونم فکر کرده داری بی محلش می کنی که عصبی شده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش قشنگتر حرف بزنی

تو ناراحت نشو دختر انیشتین، بعضی وقتا خانوما لذت میبرن با همجنسشون بشینن غیبت کنن و به مردی که اذیتش کرده، فحش بدن. اینجور مردها سزاوار فحش هستن. تو چرا بهت برخورده؟

شما بهونه الكي اورديو صبوري نكردي..حااا يك شب به شما بي محلي كنه و سراغت نگيره.ما زنا شوهرا ك هي نبا ...

صبح خواستم باهاش اشتی کنم

متاسفانه همچنان همون مدلی بود

دعوامون شدید تر شد …

خانوادش خیلی ماهنولی خب به قول شما هر چی باشه بازم تو دلشون طرف اونو میگیرن حتی اکه به ظاهر نگنمن خی ...

خب خداروشکر. ن اون نکته کلی گفتم چون خیلیا چون از خانواده طرف ناراضین همش شوهره رو اذیت میکنن. 

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت