2777
2789

برای داشتن احساس عالی؛

1_به داشته هایتان توجه کنید هر چند کم مثلا همان پول کمی که دارید یا خانه کوچکی که دارید.

2_بابت داشته هایتان شکر گزار باشید نگویید این آن قدر کم است که جای شکر ندارد.

3_به کمبودهایتان توجه نکنید به بیماری که دارید به همسر بد اخلاقتان، و هر چیز دیگر اگر توجه کنید باز هم مقدار بیشتری از آن دریافت میکنید.

4_ویژگیهای خوبتان راببینید مثلا مهربانید باهوشید. و هر چیز دیگری که به شما احساس خوب میدهد.

ممنون میشم یک مورد هم شما اضافه کنید👍♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بروسلی میگه: «در مورد خودتان حتی به عنوان شوخی منفی صحبت نکنید. بدن شما تفاوت را نمیفهمد! کلمات انرژی هستند و طلسمهایی را به وجود می‌ آورند، نحوه صحبت کردن در مورد خود را تغییر دهید تا بتوانید، زندگی خود را تغییر دهید.» و این چقد حقیقت داره.

حالا دست دست دست دست دست حالا دست دست😜💃💃💃💃💃

دختر بندری تو مال منی میمیرم به کسی لبخند بزنی

میگی خاک عالم عشقو عاشقی بده روی سر دختر بندری چارقده

میگم بیا انقد منو ازار نده میگی اخه کی دست تو دختر میده

عووووعه عووعه عووووعه عووووعههههه

😂😂😂😂😂😂

وایب مثبت‌فوت کردم به همه تون

مرسی😂🌝

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
شبا زود بخوابید...

🌝👌😁

حالا دست دست دست دست دست حالا دست دست😜💃💃💃💃💃

هوووووه👯👯

بروسلی میگه: «در مورد خودتان حتی به عنوان شوخی منفی صحبت نکنید. بدن شما تفاوت را نمیفهمد! کلمات انرژ ...

👌👌👌