2777
2789
عنوان

بزارم شوهرم بره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 33 پست
حس میکنم اگر بزارم بره مادرش عادت میکنه هر دفعه بزور بکشونش اونحا و حرف حرف اون بشه

چرا سر جنگ داری این چ فکرایی ک میکنی مگه نبرده؟ 

ب نطرم بذار ب عهده ی همسرت نظرت و بگو اما بذار خودش تصمیم آخر و بگیره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا چه لزومی داره محترمانه بگید نمی تونیم بیایم میخواد چیکار کنه مثلاً البته نظر شوهرت ببین چیه

شوهرم گفت باشع میام بعد که واکنش منو دید گف نمیرم مادرش متوجه شدم باحالت بدجنس طوری اصرار میکرد شوهرم گفت گوشیو میدم با عروست حرف بزن گفن نه بزار اول کارمو بگم شروع کرد اصرار کردن بعد که ده بار بله رو از شوهرم گرفت بعد گفت گوشیو بدع به من

عزیزم شوهرت یه مرد عاقل و بالغه که خودش میتونه صلاحشو تشخیص بده.اون وقت شما اومدی اینجا از نی نی سای ...

مادر شوهرم انقدر اصرارش گرد که شوهرم نتونست نه بگه بعدم ما فعلا مشکل مالی هم داریم این ماه لیزر نرفتم بخاطر مخارجش بعد شوهرم بره کلی خرج کنه اونم برای عمه ی پدر شوهر

نه گف چهلمش میرم دید ناراحت شدم منم گفتم بر عهده ی خودته ولی ته دلم میگم اگر بزارم بره مادرش عادت می ...

تو از این ناراحت نیستی ک همسرت برای عرض تسلیت بره فقط میخای روی مادر شوهرت کم کنی ک باید بگم ذهنیت خرابه خودت برای خودت دشمن فرضی درست کردی 

حالا شما واقعا مشکل دارید یا دلتون نمیخواد برید؟دو تا حالت دارهیا همه چی عادیه و لابد خیلی مهمه عمه ...

نه اصلا مهم نیست از خانواده ی شوهرم همشون میرن ختم لزومی نیست حتما شوهرمم باشه ولی مادرش زنگ زد بزور بکشونش اونحا اونم وقتی شرایط مالی نداریم . چند وقت بود هی زنگ میزد ابراز دلتنگی میکرد شدید الان اینو بهانه کرده

نه اصلا مهم نیست از خانواده ی شوهرم همشون میرن ختم لزومی نیست حتما شوهرمم باشه ولی مادرش زنگ زد بزور ...

این یه دفعه رو برید صرفا واسه صله رحم و این چیزا

خدا خودش جوابتونو میده

دعا کن آرامشمو به دست بیارم:)

تو از این ناراحت نیستی ک همسرت برای عرض تسلیت بره فقط میخای روی مادر شوهرت کم کنی ک باید بگم ذهنیت خ ...

آره چون حس کردم مادرش مرموزانه داره اصرار میکنه حتی نگفت اگر شرایطشو داری بیا ما مشکل مالی داریم من این ماه از کلی خرجام زدم که دست شوهرم تنگه الان بره اونجا کلی خرجش میشه اونم فقط سر اینکه مادر شوهرم خواسته پسرش توی ختم عمه ی پدر شوهر باشع

من که نمتونم برم مرخصی ندارم شوهرمم بره کلی خسارت مالی میخوریم سر هیچ و پوچ

ماشین ندارید؟

والا منم باشم نمیرم ولی میگن حرف مادر رو زمین ننداز و این حرفا

دعا کن آرامشمو به دست بیارم:)

ماشین ندارید؟والا منم باشم نمیرم ولی میگن حرف مادر رو زمین ننداز و این حرفا

داریم ولی دست منه چون سرکار میرم مسیرم دوره . درسته ولی اخه مادرش بدجنسانه و مقرضانه اصرار کرد. ما خودمونو تو سختی بندازیم که ایشون به هدفشون برسن