2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا ابراز علاقه نمیکنه

589 بازدید | 25 پست

از سر کار میاد خودش کلید میندازه میاد تو، نه درست حسابی سلام میکنه نه احوالپرسی، انگار نه انگار منم آدمم توی خونه، فکر میکنه همینکه پول بده کافیه دیگه وظیفه ای نداره

من خیلی خواستگار پولدار داشتم که فقط چون میخواستم با عشق ازدواج کنم رد کردم، توی رویاهام میدیدم با مردی ازدواج میکنم که عاشقشم و اونم عاشقمه، ولی عشق توی تقدیرم نبود

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنتی بودین؟

نه دوستی، توی دوران دوستی اینجوری نبود، بعد ازدواج خیلی عوض شد

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

خیلیها شوهرشون همینه ولی اولویت زندگیشونو چیزی میدونن که مهمتره

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
خواهر چی بگممال من ن تنها ابراز علاقه نمیکنه تازه از همه چی ایرادم میگیرهدیگه عاصی شدمجایی هم ندارم ...

منم جایی برای فرار ندارم با یه بچه

خونه مامان و بابامم از اینجا بدتره

بپرس دلیلشو و باهاس صحبت کنه چند مدت دوست بودین؟ پسرا همیشه اولش ذوق دارن و رفتارشون متفاوته

یه شخصیت خودشیفته ای داره، آدم خودشیفته هیچ وقت قبول نمیکنه رفتارش اشتباهه، در نهایت هم همه چیزو میندازه تقصیر تو

۳ ماه این کاری که میگم انجام بده هرروز بدون ناامیدی 

وقتی از سرکار اومد سلام و احوال پرسی گرم بکن ببوسش 

بعد برو سرشام و سفره پهن کردن و ... کارایی که لازمه بکنی با همون روحیه قوی و شاد 

بعد برو سربقیه کارهات و برنامه هات 

وظایفتو بخوبی در قبال زندگی و اون انجام بده و شادیتو و خندتو حفظ کن 

کم کم ذهنش درگیر میشه که عه چی شد چقدر عوض شده برنامه چیه و ... اینجاست که میفته دنبالت و...

بنظرم ، چند وقتی یادش بیار و ازش بخواه که اونجوری باشه که میخوای ، مثلاً وقتی میاد خونه ، سریع برو جلو و دست بده و روبوسی کن و بش نشون بده که دوست داری اینجوری باشه و مرتب اینکار رو تکرار کن ....... 

یه شخصیت خودشیفته ای داره، آدم خودشیفته هیچ وقت قبول نمیکنه رفتارش اشتباهه، در نهایت هم همه چیزو مین ...

نگو اشتباهه بگو دوسدارم اینجوری باشه مث قبل دلم برای قبل تنگ ظدهو....