2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 27463 بازدید | 549 پست
من بودم قبول نمیکردم . شوهر من اول زندگی ماشین و خونه هم داشت کارشم ۹۹ درصدی بود اما حدود یسال انثد ...

انتخاب سختی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه هرچی جای خودش چرا فکر میکنی یا باید عشق انتخاب کرد یا پول رو باید کسی باشه هم دوستش داشته باشی ...

خب در نهایت چی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بی تعصب دومیعشق و علاقه شکم و حسرت منو برطرف نمیکنه

مرسی

مرسی که زحمت کشیدی هم علاقه مهمه هم مادیات براشچند سال صبر کرده درست نشده اوضاع‌ هم مادیات هم عشقخان ...

خواهش می کنم و جواب نهایی 

با توجه به توضیحات شما و اینکه هم عشق و هم مادیات برای شما اهمیت دارند، به نظر می‌رسد که یک تعادل بین این دو می‌تواند بهترین انتخاب باشد. در چنین شرایطی، موارد زیر می‌تواند به شما در تصمیم‌گیری کمک کند:

1. ارزیابی مجدد شرایط فعلی:

اگر چند سال صبر کرده‌اید و اوضاع مالی بهبود نیافته، ممکن است نگرانی‌های مالی برای شما همچنان چالش‌ساز باشد. این می‌تواند به معنای عدم توانایی در تحقق اهدافتان باشد.

اگر هنوز علاقه‌تان به او قوی است، شاید ارزشش را داشته باشد که به رابطه ادامه دهید، اما باید در نظر داشته باشید که در آینده ممکن است مشکلات مالی بیشتر به میان بیایند.

2. توانایی مدیریت چالش‌ها و آینده مشترک:

اگر در کنار عشق، آماده‌اید برای ساختن زندگی از صفر تلاش کنید و در برابر مشکلات مالی صبور باشید، شاید این مسیر بهترین انتخاب باشد.

اگر به آینده‌ای با ثبات مالی نیاز دارید و نمی‌خواهید نگرانی‌های مالی زندگی مشترکتان را تحت تأثیر قرار دهد، ممکن است گزینه دیگری برای شما مناسب‌تر باشد.

3. پشتیبانی خانواده:

از آنجا که خانواده از هر دو انتخاب حمایت می‌کنند، این یک مزیت است که می‌تواند به شما کمک کند تا در برابر چالش‌ها بهتر عمل کنید. حمایت خانواده می‌تواند شما را در لحظات سخت راهنمایی و قوت قلب دهد.

نتیجه‌گیری:

چنین تصمیمی باید بر اساس تعادل بین قلب و عقل باشد. اگر از نظر احساسی به فردی که دوستش دارید متعهد هستید و آماده‌اید برای رسیدن به ثبات مالی با هم تلاش کنید، این ممکن است گزینه بهتری باشد. اما اگر احساس می‌کنید که نمی‌توانید به مدت طولانی با مشکلات مالی کنار بیایید، ممکن است بهتر باشد به گزینه‌ای با ثبات بیشتر فکر کنید.

اینکه هم عشق و هم مادیات برای شما مهم هستند، یعنی باید مسیری پیدا کنید که این دو را با هم ترکیب کنید، و این کار نیاز به صبر، تلاش 

و برنامه‌ریزی دقیق دارد.

تا خوشبختی رو چی بدونی؟اگه منظورت اینه که راضیم قطعا آرههزار بار برگردم عقب هم انتخابک همسرمه ، باهم ...

نمیدونم از نظر مالی چی

اگر بخوره کار هم اوکی بشه خونه و ماشین و هیچی نداشته باشه قبول میکنی

اره چون خونه رو میشه رهن کرد

ماشینم میشه با وام یه کاریش کرد

اما علاقه ای ک وجود نداشته باشه رو خیلی نمیشه کاریش کرد

مگه چند بار به دنیا میام؟!

چون خودم یکی دوس داشتم هیچی نداشت اما قسمت نبود الان با ی پولدار ازدواج کردم اما خیلی بهم نمیخوریم

به نظرت پولش کافی نیست؟ 

به قبلی فکر میکنی؟ 

خواهش می کنم و جواب نهایی با توجه به توضیحات شما و اینکه هم عشق و هم مادیات برای شما اهمیت دارند، به ...

مرسی ازت ممنونم حقیقتا کامل بود🩷🩷🩷

اره چون خونه رو میشه رهن کردماشینم میشه با وام یه کاریش کرداما علاقه ای ک وجود نداشته باشه رو خیلی ن ...

نمیدونم اینم حرفیه

الان خونه داریم، ماشین متوسط رو به بالا داریم، باغچه داریم به اندازه خودمون پس انداز هم داریم

خوشبختی؟