2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 27514 بازدید | 549 پست
اولی وقتی شرایط ازدواج رو داشته باشه ولی الان هیچکدوم خونهٔ پدرت با کمربند میزننت یا جلوت غذا نمیزار ...

مال من نیست 

و صرفا نظر سنجی که عقل یا احساس 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولی شاید درست شه کازرش

کارش درست خونه و ماشین و. 

نداره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

حرف یکی دو سال میست که اگه ایمان داری می تونه شرایطو درست کنه به نظرم دوس بمونید تا یکی اوصاعشو بهتر ...

چند سال نتونسته

به عنوان یه اقا بهت میگم خونه و ماشین اولویت نیست ولی کار و درامد خیلی مهمه اگر اولی کار پیدا کرد می ...

کار اوکیه ولی هیچی نداره مادیات 

خب خونه و ماشین که نداره اینا به کنار اما نداشتن یه شغل تو این دوره زمونه خیلی خیلی سخته حداقل تا وق ...

شغلش اوکی شده 99 درصد با این حال که خونه و ماشین و.. نداره انتخاب درسته؟ 

مطمان باش عشق وعاشقی برای الانه بعدها که بری زیر یه سقف تنها چیزی که مهم نیس عشق وعاشقیع وتنها الویت ...

یعنی انتخاب درست دومی؟ 

عشق بدون پول و تامین نیازهای اولیه زندگی، به زودی جای خودشو به دعوا و نفرت و طلاق میده. اولی حداقل ک ...

مرسی از اینکه منطقی و با حوصله جواب دادی عزیزم 

شغلش اوکی شده 99 درصد با این حال که خونه و ماشین و.. نداره انتخاب درسته؟

من بودم قبول نمیکردم . شوهر من اول زندگی ماشین و خونه هم داشت کارشم ۹۹ درصدی بود اما حدود یسال انثد فشار زندگی روم اومد که خدا بدونه خدا رحم کنه به حال این که ماشین و خونه هم نداره 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

تازه دو سه روزه شده 18 سالم بگذریم😂دوست داشتن و وضع مالی خوب هردو ملاکن و نسبت به خودتم بسنجی حالا ...

مرسی که زحمت کشیدی 

هم علاقه مهمه هم مادیات براش

چند سال صبر کرده درست نشده اوضاع‌ 

هم مادیات هم عشق

خانواده از 2 تا انتخاب حمایت میکنند

بعد از ۲۴ سوال زندگی مشترک قطعا دومی ،اینقدر مشکلات مالی زندگی زیاد شده که عشق توش گمه

ممنون