2777
2789

نمیدونم ازکجا شروع کنم💔🥺

قبل اخراج شدنم میخوام تعریف کنم

یادمه ازوقتی نیروی جدیدی گرفت بودن همش میگفت اینو جارو نکن بده من منم میگفتم نه باید جارو کنم فعلان یا مشتری هامو میگرفت میگفت خسته میشی  اجازه نداد که کار کنم وشب که میشه شفیت شب ها اجازه نمیده🥺 وامتحاناتم  داشت شروع میشد🥺منم ذکر ذهنم امتحانه و بهشون گفتم ابجیم میاد به جای من قبول کردن ابجیم رفت و دیگ نرفت منم یادم شد پیام بدم خبرشون کنم دیگ نشد موقع برگشت به خانع توی راه رفتم پیششون🤧وگفتم که دیگ نمیتونم بیام میخواستم بگم بعدامتحان میام ولی خلاصه

گفتن که یک شنبه بیاواسه ی تسویه و رفتم دنبال اون برگه اشتغال به کار🤧که بهم داد بود قبلن رفتم ازمدیر گرفتم داد بهشون ورفتم حقوقمو بگیرم و رفتار همکارم خیلی بد بود😭🥺💔

بعدش حقومو داد بهش گفتم که من میتونم بعد امتحان بیام وگفت امتحانت تاکی هس گفتم یک شنبه هفته دیگ گفت سربزن ببین فروشنده اگر هس که نیا برج۱۲بیا و اگر نبود که بیا

بنظرتون حقوقم حلاله یاحرام😭💔🥺؟ بعد منظورشون دیگ نیام؟ 

والا نفهمیدم چی گفتی از همه چی گفتی جز شغلت

فروشنده؟ خب مشکلش چی بود

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چون درنظرشون خوب کارنکردم اخه وگرنه چرا رفتار همکارم بد شده؟

نه نگران نباش. شاید چون یهو بی خبر ول کردی و دست تنها مونده رفتارشون خوب نبوده. ولی حقوقت پول زمانیه که اونجا کار کردی . 

تعهد خیلی مهمه. وقتی جایی کار میکنین و میخواین نرین یکی دو هفته قبلش حداقل خبر بدین که طرف یه فکری برداره واسه کارش!

نه نگران نباش. شاید چون یهو بی خبر ول کردی و دست تنها مونده رفتارشون خوب نبوده. ولی حقوقت پول زمانیه ...

اره درسته منم بهشون گفتم که قرار نیس برم ولی ازخدا خواستم که موندنم به اونجا مشکل میخوره پس یه مشکل درست کن خلاصه چند روز درگیر مسئله زن داداشم و امتحانم بودم وگرنه اصلان از اونجا نمیرفتم ولی🥺💔

بنظرت این حرفو که زده ازباد هوا بوده یعنی دیگ نمیخوان من فروشنده شون باشم؟ 

اره درسته منم بهشون گفتم که قرار نیس برم ولی ازخدا خواستم که موندنم به اونجا مشکل میخوره پس یه مشکل ...

خب شما که نیستی اونا هم دنبال نیروی جدید هستن که کارشون لنگ نمونه. گفته سر بزن اگه نیروی جدید نگرفته بودیم بیا دیگه. 

خب شما که نیستی اونا هم دنبال نیروی جدید هستن که کارشون لنگ نمونه. گفته سر بزن اگه نیروی جدید نگرفته ...

یعنی برم؟ ضایع نمیشم💔🥺اخه اون یکی همکارم همش سرکوفتم میکرد 

اخراجت نکردن . گفته اگه تا بعد امتحانات نیرو نگرفتیم خودت بیا

بهش، گفتم، که، بعد امتحانات میتونم بیام کلان وقتم، ازاده ولی، چیزی به اگهی پشت شیشه چیزی نگفت

نگفت خودت بیا گفت سر بزن😃چرا عشقم اخراج شدم اگر نشدم چرا اگهی رو شیشه اش، بود؟

اخراج اینه که خودشون بگن نیای و لازمت ندارن 

شما استعفا دادی همین

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد