2777
2789
عنوان

پدرم جلو شوهرم تحقیرم کرد

152 بازدید | 9 پست

اونایی تو تاپیک قبلیم بودید اگر نبودید یه نگاهی کنید

تو راه برگشت من با پدرم در میون گذاشتم ناراحتیم رو سرم سر و صدا کرد که تو فلانی بهمانی دنبال جنگی مثل مادر احمقتی ،

بعدش دیگه شوهرم اومد تو ماشین ساکت شد

بعد همسرم دستمو گرفت و میخواست بهم توجه کنه

ناراحت بودم مهلش نزاشتم 

( از شوهرم ناراحت نبودم از رفتار پدرم فشار روم بود)

بعدش گفتم بزار من بزرگ تر بشم ببینم میزارم یکی دیگه بهم بی احترامی کنه یهو بابام دست گذاشت رو سر و صدا جلو شوهرم بهم گفت تو مریضی تو مشکل داری 

شوهرت خوب تحملت میکنه من اگر جاش بودم طلاقت میدادم و کلی فحش به مادرم داد و کلی توهین و بی احترامی به من کرد یکی دوبار جوابش دادم ولی انقدر بغض کرده بودم راه گلوم بسته شده بود نمیتونستم چیزی بگم 

انقدر سر وصدا کرد و جلو شوهرم تحقیرم کرد حد نداشت

بعدش ساکت شد و همسرم هم ساکت بود ناراحت شده بود ولی چیزی نگفت چون قبلا بهش گفته بودم حق نداری تو بحثای خانوادگی من دخالت کنی که کاش اینو نمیگفتم بهش بعدش فقط به بابام گفت بگو کی نازنین رو اذیت کرده و حرف بهش زده بعدشم  رفت برای من خوراکی خرید و وقتی برگشتیم بغلم کرد من ماجرارو بهش گفتم گفت مطمن باش فلانی شوخی کرده من میشناسمش با همه همینطوره شخصیتش اینجوریه فکر نکردم اصلا بهت برخورده

بعد بهش گفتم تا وقتی این عادت پدرم ترک نکرده حق نداری منو ببری و بیاری

متاسفانه پدر من عادت داره جلو جمع جوگیز میشه منو تحقیر میکنه چند بار جلو خانوادع شوهرم گفته این دختر بچه اس احمقه نادونه بلد نییست زندگی کنه 😭

خیلی ناراحتم تاحالا نشده جلو کسی ازم تعریف کنه فقط مسخرم کزده و تحقیرم کرده

چیکار کنم بنظرتون خسته شدم 

لایک نکنید !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم درد منه بیا بغلمالبته ما مادرمون اینجوری

😭😭 همشون همینطورن به شوهرم حسودیم میشه خانوادش مثل کوه پشتش هستن ولی خانواده من بسکه جلو همه بهم بی احترامی کردن روی عالم و آدم رو تو رو من باز کردن همه بهم توهین میکنن 

لایک نکنید !
دیر یا زود شوهرت اینو میکوبه تو سرت

سه ساله ازدواج کردم عادت اینطوری نداشته

ولی اینو باید خانواده بی فکر و نفهمم بفهمن

تاحالا ندیدم خانواده دختر

دخترشون جلو خانواده شوهر له و لورده کنن

یعنی انقدر جلوشون تحقیرم میکنن حد نداره

که یکبار مادرشوهرم عصبانی شد گفت این چه رفتاریه با عروسم دارید

لایک نکنید !
نه بابا بابا منم همین طوره کلا برا ما ارزشی قائل نیست نه تو خلوت باهامون خوب حرف زده تا الان نه تو ج ...

چطور باهاش کنار میای

من درس  میخونم امروز سر جلساتم همششش فکرم درگیر بود

لایک نکنید !