2777
2789

ایشون خسیسه 

دلش نمیاد پول خرج کنه

دختره پول برگدونه کلا کات کنه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب  فقط کات چون  هم خسیسه هم میخواد ی قرون خرج می‌کنه در عوضش ی نفعی هم ببره 

نمی‌خواد خرج کردنش بی هدف باشه 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
دیدی تو اینستا مد شده پسره میگه به دختر باید دنگتو بدی مگه چی میدی تو به من ؟

ندیدم عزیزم ولی کات کن اگه همچین ادمی تو زندگیته

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

دیدی تو اینستا مد شده پسره میگه به دختر باید دنگتو بدی مگه چی میدی تو به من ؟

مد شده کلا بین پسرا که تو جی برای ارایه داری 

؟

خب بگو اگه دختر چیزی برای ارایه تداره چرا میری دیت 

از قدیم

باب بوده حالا اقتصاد خانواده به پای مرد بوده

دونگ و اینا هم مسخره است

همون مثال معروف زن دست تو جیب نمیکنه

ولی خانم هم باید اقا رو مهمان کنه

ولی الان دخترا میرن تا کله سفارش میدن

تهش میگن ازت خوشم نیومد 

هر دو طرف حق دارن به نظرم

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋

از قدیمباب بوده حالا اقتصاد خانواده به پای مرد بودهدونگ و اینا هم مسخره استهمون مثال معروف زن دست تو ...

این حرف جای تفکر داره اون دختر که اینکارو میکنه کارش اشتباهه و حتما به دیدارهای دوم و ..نمیرسه 

این حرف جای تفکر داره اون دختر که اینکارو میکنه کارش اشتباهه و حتما به دیدارهای دوم و ..نمیرسه

اره بقولی الان انسان خوب کم پیدا میشه

چشم همه ترسیده

ولی این اقا نوع بیانش خیلی بد بوده

علنا گفته شما چیزی ارائه بده تا من پول یه قهوه رو پرداخت کنم

میتونست بگه حالا تا جدی تر نشده

تو مراحل اشنایی هستیم

بهتره که از لحاظ اقتصادی خب مراعات همدیگه رو کنیم

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋